12 upozoravajućih znakova da vas partner vara

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Vaš partner uglavnom dolazi kući s posla u isto vrijeme i ponekad mu treba čaša vina ili topla kupka da bi se opustio. To je sasvim uredu. No, kada partner prestane dolaziti kući u uobičajeno vrijeme, budite oprezni. Promijeni li mu se odjednom dnevni raspored i ako nema za to logično objašnjenje, moguće je da vas vara.

Izlaske s vama je zamijenio izlascima s prijateljima

Nešto nije u redu. Ako je partner otkazao dogovoreni izlazak s vama kako bi izašao s prijateljima, moguće je da se zapravo nalazi s „prijateljicom“. Stručnjaci tvrde da iskusni varalice često i odrade izlazak s vama koji obično rano završi jer navodno imaju neki problem na poslu koji baš danas moraju riješiti.

Više ne želi da perete njegovu odjeću i rublje

Ako muškarac počne nositi svoju odjeću u kemijsku čistionicu, vjerojatno vas vara. Jednostavno se boji da biste mogli pronaći dokaze na odjeći ili u džepovima. Kako bi uklonio sumnju, muškarac će to prezentirati kao da vam radi uslugu.

Našli ste kreditnu karticu na ime svog bračnog partnera za koju niste znali da postoji

Većina bračnih parova ima zajedničke račune ili dijele informacije o obiteljskim financijama. Pronađete li kreditnu karticu, za koju niste znali da postoji, možda imate čvrsti dokaz da vas partner vara.

Muškarac olako daje svoj mobitel na uvid

Većina će žena, koje misle da njihov muškarac ima ljubavnicu, odmah zatražiti na uvid njegov mobitel. Ako vam partner daje potpuni pristup, ne dajte se zavarati. To može biti znak da ima drugi mobitel.

Ne ispušta mobitel iz vida

Helena, udana majka malog djeteta, kaže da njezin suprug nikada nije imao lozinku na svom mobitelu jer njihovo dijete želi pristup zabavnim aplikacijama. Odjednom se to promijenilo i Helena je zatražila lozinku, a suprug ju je odbio otkriti i sam ju upisao. Ovaj primjer predstavlja crveno upozorenje! Nešto definitivno nije uredu.

nestabilni_muskarci

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply