Sneg i Imela

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Alexa Rieley
Sneg i Imela


Noelin glas je zarobio Aleksa, i ona je postala njegova najveća opsesija. Čim je čuo kako čita audio knjige, slušati njen glas je jedino što je činilo njegov usamljeni život izdržljivim. Hvala bogu što ga nikada neće videti. Njegovi ožiljci bi je samo uplašili. Aleks je bio glavni glumac u svakoj fantaziji u kojoj je i Noel glumila od kada je prvi put čula njegov glas preko telefona, i čitanje erotičnih uzoraka za njega samo je povećalo njenu želju. Slušanje njega na drugom kraju telefona bio je najbolji deo njenog dana, i ona je bila voljna da uradi sve samo da mu udovolji. Na Božićno veče bila je oluja, koja je naterala Noel da krene u potragu za njenim povučenim šefom. Jednom kad je bila u njegovoj kabini i nije imala gde da ide, postojao je samo jedan način da se zagreju.

Upozorenje: Ovo je najslađa, kremasta Božićna knjiga ikada! Ispunjena je kasno - noćnim ispovestima, prljavim detaljima, i doživotnom ljubavlju. Ako volite ovo doba godine, navijam za vas.

 

Odlomak:

 

"Molim te," ona je molila. "Potrebno mi je da te osetim u sebi sada. Prošlo je tako mnogo ." Anabela je molila Sema pre nego što je stvari uzela u svoje ruke, hvatajući njegov tvrdi kurac i vodeći ga do svoje vlažne mace. Želeći da ih opet spoji, da nikada ne bude rastavljena od jedinog čoveka kojeg je ikada volela. Kojeg će uvek voleti.
"Daću ti ono što želiš. Samo mi daj ono što ja želim," Sem je zahtevao, povlačeći se malo od nje, njegov kurac bio je ispred njenog ulaza jedva ga dodirivajući. Znala je šta on želi, i njoj je bilo muka od sakrivanja svojih osećanja. Ona će naći način da oni uspeju, bez obzira koliko se njihovi svetovi razlikuju.
"Volim te. Samo tebe." Dala mu je reči koje je želeo zato što su one bile tačne. Znala je to u dubini svoje duše.
Samuel je napravio potisak i ušao, njeno telo je prihvatilo je gladno njegov tvrdi kurac, baš kao što je i on bio gladan nje.
Teško disanje sa druge strane telefona trgnulo me je iz mog pripovedanja. "Gospodine Lokvud, da li ste dobro?”
"Aleks/’zabrundao je izgledajući iziritiran sa mnom. "Reci."

"Aleks," šapnula sam. On me ispravlja već mesecima, ali iz nekog razloga ja uvek kažem gospodine Lokvud. To me podseća na to ko je on - Da on nije prijatelj sa kojim pričam preko telefona. On je klijent i ništa više, bez obzira šta mi moje noćne fantazije govore.
Čula sam mumlanje, a onda se linija utišala. Pitala sam se da li se naljutio na mene, psovala sam u sebi. Imala sam stalan posao pre nego što sam počela pripovedanje knjige za njegovu kompaniju. Sve za tebe, ali on mi je nudio sve više i više projekata, on je bio moj jedini klijent već više od dva meseca. Zvuči glupo, i ja znam da mogu dobiti još projekata bilo gde, ali volim da radim sa njim. On rešava stvari malo drugačije od većine klijenata sa kojima sam radila, ali ja volim njegov način. Izgleda da mi se sviđa mnogo stvari kod Aleksa iako znam vrlo malo o njemu.
Tišina je visila u vazduhu dok sam ja čekala da nešto kaže. Njegove reči čine mi neke stvari. Stvari koje ne bi smele da mi rade. Ja sam se nekako navukla na njega u poslednje vreme. Čekanje naših svakodnevnih poziva sada mi je nekako postala opsesija, u jedno sam sigurna da bi moja majka rekla da je to nezdravo i da mi fali društvenog života.
"Hmm/'mumlala sam, pokušavajući da prekinem neprijatnu tišinu. Ne mogu da podnesem tenziju, ali sve što čujem je teško disanje, nešto što me je podsetilo na mnoge erotične knjige koje sam pročitala. U njima junak bi uvek tako teško disao na uvo junakinje sa kojom je upravo imao rundu divljeg seksa.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 2]Leave a Reply