Vrela krv, hladna osveta

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Kiša je lila slivajući joj se niz lice. Ipak, Sandra je lako pronašla put do poslovne zgrade, u kojoj je imala zakazan sastanak. Otkad je izašla iz stanice metroa, noge su je same vodile. Prvi put posle mnogo godina ponovo je bila u ovom kraju, ali sve joj je i dalje bilo dobro poznato. Nekad je dolazila taksijem ili automobilom s vozačem, koji joj je čak pomagao da izađe. To je bilo u vreme kad je ta kancelarija pripadala njenom ocu. Ali to je prošlost. Sad je ovde poslovni centar čoveka čiji cilj je bio da se osveti i uništi Sandrinu porodicu.

I uspeo je, možda bolje nego što je planirao.

Suze su se pomešale s kapima kiše. Na ulazu je velikim zlatnim slovima pisalo “Kostadinos”, a na tom mestu nekad je stajalo prezime njenog oca. Srce joj se stegnulo.

Hoće li joj ikada poći za rukom da uđe u ovu zgradu a da ne pomisli na oca? Umro je pre šest meseci, a čovek koji mu je sve oduzeo sad je na čelu firme koju je Sandrin deda stvorio ni iz čega izgradivši imperiju. - Ne, nikad! - promrmljala je otvarajući vrata. Prišla je recepciji dok su njeni koraci odjekivali hodnikom.

- Ne! - prošaputala je još jednom.

Nikada neće dozvoliti teškim uspomenama da zasene sadašnjost i da poljuljaju njenu odlučnost da ode u vučju jazbinu. Ovo je njena poslednja šansa. Zamoliće ga, ako treba i na kolenima, da im još malo produži rok, jer inače ne može da zamisli šta će se dogoditi. Ne samo šta će biti s njom, nego i s njenom majkom i mlađim bratom. Nije mogla sebi da priušti trenutak slabosti.

- Imam zakazano kod gospdina Nikolaosa Kostadinosa - rekla je.

Nadala se da podrhtavanje njenog glasa neće otkriti koliko joj je teško da izgovori to ime. Ime čoveka,koga je nekad bezuslovno volela, čije je prezime trebalo da bude njeno. Tako je bar mislila dok nije shvatila da je ona bila samo figura u njegovoj gruboj igri moći, u kojoj se sve vrtelo oko osvete i naplate duga. I oko rana koje su davno nanete, a nikad nisu zarasle i snažno su uticale na živote svih upletenih, pa i njen.

- Vaše ime? - upitala je devojka u prijemnom odeljenju.

- Kostner - oborila je pogled. - Sandra Kostner.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 9 Prosjek: 3.1]Leave a Reply