Vrela krv, hladna osveta

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Kiša je lila slivajući joj se niz lice. Ipak, Sandra je lako pronašla put do poslovne zgrade, u kojoj je imala zakazan sastanak. Otkad je izašla iz stanice metroa, noge su je same vodile. Prvi put posle mnogo godina ponovo je bila u ovom kraju, ali sve joj je i dalje bilo dobro poznato. Nekad je dolazila taksijem ili automobilom s vozačem, koji joj je čak pomagao da izađe. To je bilo u vreme kad je ta kancelarija pripadala njenom ocu. Ali to je prošlost. Sad je ovde poslovni centar čoveka čiji cilj je bio da se osveti i uništi Sandrinu porodicu.

Slagala je, nije imala drugog izbora. Nikolaos je ne bi primio kada bi rekla svoje pravo ime. I ona bi se i dalje osećala onako kako se osećala od početka nedelje: beznadežno, izgubljeno i očajno. Ni sada nije bila optimista. Ali očekivali su je, potvrdila je sekretarica.

- Malo sam poranila - izvinjavala se Sandra. U stvari je mnogo poranila, čak pola sata. Unutrašnji nemir naterao ju je da dođe ranije.
- Nema problema. Bolje je tako - odgovorila je sekretarica na Sandrino iznenađenje. - Upravo vidim da je jedan termin otkazan. Gospodin Konstadinos može odmah da vas primi.

- Hvala - jedva je izgovorila Sandra.

Ništa drugo joj nije palo na pamet.

Odlučila je da se uhvati u koštac s problemom i to će sad učiniti.vrela

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 4]Leave a Reply