7 poruka koje ste želele da pošaljete bivšem dečku (ali niste imale hrabrosti)

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Sigurne smo da ste i vi nekada sve ovo napisale... A onda kliknule na delete

7 poruka koje ste želele da pošaljete bivšem dečku (ali niste imale hrabrosti)
Foto: Shutterstock

Da li ste nekada doživele okrutnu izdaju od strane partnera, poznatu i pod nazivom prevara? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, znamo da ćete se sigurno pronaći u sledećim (nikada poslatim) porukama.

Evo šta je ona želela da poruči bivšem dečku, ali nikada nije imala hrabrosti.

1. Kako ovo da kažem na lep način: UNIŠTIO SI ME.

2. Imam nula propuštenih poziva od tebe. Ti imaš jedan moj. Kada budeš čuo govornu poruku, verujem da će ti promaći kako sa svakim udisajem izgovaram "Volim te, trebaš mi, nemoj da odeš". Ipak, želim ti svu sreću na svetu i zaista mi je drago zbog vas dvoje.

3. Upravo sam otkrila da sam ograničena. Dopustila sam sebi da se zaljubim u nekoga ko je bio opčinjen drugom osobom i ko me je radije lagao, nego mi to stavio do znanja.

4. Takođe sam otkrila da tri dana konstantnog alkoholisanja nije dovoljno da se otarasim misli o tebi. Kada pijana zaspim u snu si samo ti.

5. Na radiju puštaju samo neke balade o momcima koji su izdali svoju dragu, a ona ne zna šta će dalje sa sobom. Zvuči poznato, zar ne?

6. I tako sam rešila da budem mlada dama koja te oslobađa uz želju da se jednom ipak vratiš. Zanemariću druge koji pričaju da se divlje stvari ne vraćaju. Ne želim da verujem da ti i ja više nemamo konekciju, da nemamo naše zauvek.

7. Razmišljam o svemu što smo preživeli i znaš šta? Celodnevno ležanje u krevetu više mi ne zvuči toliko zanimljivo. Vreme je za nove uspomene, ovog puta one uzbudljive. Za njih si mi nepotreban.

Izvor: Cosmpolitan.rs

PRETPLATITE SE... i čitajte sve na sajtu!

LJUBAVNEKNJIGE.COM

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply