Andjeo, ljubav i glamur

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Čini se da Ejndžel Samer konačno vodi život kao iz bajke. Udata je za ljubav svog života, seksi fudbalera Kala, ima prelijepu kćerku i uspješan posao glamuroznog top-modela.

Međutim, nije sve onako kakvim se čini i muke su na pomolu.
Kada Kal dobija ugovor da igra za AC Milan, Ejndžel se osjeća usamljenom umjesto da živi luksuznim životom i uživa u šopingu i izlascima.

Hoće li se Ejndžel i Kal, okruženi lijepim ljudima, međusobno približiti ili utjehu potražiti u drugima? Ejndželine najgore noćne more oživjet će kada se Kalova bivša djevojka iznenada pojavi, a ubzo će shvatiti da se mora boriti da sačuva brak i sopstveni život.

 

Odlomak:

„Opa, izgledaš sjajno", uzviknu Džema, zamajavajući se popravljanjem jednog njenog rukava. „A sad me pusti da se prihvatim posla oko tvog lica. §ta trenutno nosiš od šminke?"
„Ništa" odgovori Ejndžel, okrećući se pred ogledalom i odmeravajući svoju odeću. „Samo malo maškare."
Džema se nasmejala. „Ti si jedina devojka za koju znam da uopšte pomišlja na to da izlazi po klubovima bez ikakve šminke." Odvukla ju je do svog toaletnog stoćića koji je bio dobro snabdeven proizvodima za lepotu i negu - podlogama, rumenilima, puderom, senkama za oči, korektorima, karminima. Džema je sve to imala - i naterala ju je da sedne. Pre nego što je Ejndžel dobila priliku da se usprotivi, zgrabila je pincetu i počela da napada Ejndželine obrve.
„Jao", povikala je Ejndžel od bola. ,,šta to, do đavola, radiš?"
„Nešto što je trebalo da uradiš pre mnogo godina."
„Pa to baš užasno boli, sadisto jedan", zapomagala je Ejndžel.
„Zar baš ništa ne znaš, Ejndžel? Obrve su ključne. One licu daju okvir. $ta misliš, zašto većina zvezda ima osobu koja im oblikuje obrve?" upita je Džema, zvućeći kao stranica o lepoti iz nekog magazina o poznatim ličnostima. „Trenutno, ti praktično imaš jednu veliku obrvu. Ja ti činim ogromnu uslugu - treba da mi budeš zahvalna."
Završila je nakon nekoliko bolnih minuta. „Mogla bih da nastavim, ali zasad je u redu."
„Daj mi da prvo uzmem neko piče", zahtevala je Ejndžel. „Treba mi nešto protiv bolova/'
„Nešto lagano", nasmejala se Džema dodajući joj flašu votke smimoo ajsa.
Ejndžel je zatvorila oči čim je Džema počela da radi na njoj, veoma uživajući u dodiru Džeminih hladnih prstiju na svojoj koži. Nakon deset minuta, konačno je dopustila Ejndžel da se pogleda u ogledalu.
Nepoznato lice buljilo je u nju, sjajno i svetlucavo, punih usana koje su se razdvojile u jedan nesiguran osmeh, krupnih i blistavih očiju.
„Bože, jesam li to zaista ja", uzviknu Ejndžel, jedva uspevši da poveruje u taj preobražaj. Oduvek je mislila da je prilično prosečna: ne baš gabor, ali ni lepotica. Ali devojka koja je piljila u nju izgledala je veoma dobro. Džema joj nije stavila mnogo šminke, jednostavno je naglasila Ejndželine prelepe oči i usne i dala njenim obrazima seksi sjaj.
„Izgledaš sjajno, Ejndžel", veselo reče Džema. „Je I' znaš šta ja mislim? Mislim da izgledaš kao model."


 

 

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply