Babyville

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

JANE GREEN
Babyville

Julia misli da bi beba pomogla, ali to možda nije rješenje njezinih problema...

Maeve je potpuno alergična na veze – dobije osip svaki put kad prođe pored dječjih kolica. Avantura za jednu noć rezultira neželjenom trudnoćom, ali koliko zapravo neželjenom?

Samantha je opčinjena svojom bebom. Ali kako se njezin suprug Chris nosi sa svojom odjednom nedostupnom ženom, i je li Samanthina opsjednutost zdrava kao što se čini na prvi pogled?

Odlomak:

Džulija se lagano uzdiže u krevetu, ali tako da joj je glava dole, a noge podignute i naslonjene na zid.
-Znaš, izgledaš smešno, rekao je Mark još uvek dahćući i izlazeći iz sobe da donese papir za brisanje iz kupatila, zato što je to bio njihov dogovor: ona bi dozvolila da mokra fleka bude na njenoj strani kreveta, a Mark bi bio zadužen za brisanje. To je dozvolila samo zato što je bila zadovoljna, oduševljena, čak iznenađena što se Mark kao prvo uopšte i složio da imaju bebu.
Bila je oduševljena. Pre devet meseci. Kada je pre devet mescci prvi put spomenula tu temu i priznala mu da očajnički želi bebu. da joj u trideset i trećoj godini definitivno otkucava biološki sat; da je njena majka imala problema sa začećem i da joj je za to trebalo dve i po godine. Taj poslednji deo je bio bezazlena laž. Njena majka ju je začela prve bračne noći, ali ta mala laž je u stvari bila mamac za Marka, i Džulija je dobila šta je tražila.
Posmatrala je Marka dok je izlazio iz kupatila. Bio je visok, razvijen, sa zelenim očima i smeđom kosom. Njegova deca će biti prelepa. Oni, zajedno, imaće i prelepu decu. Imala bi jamice u obrazima kao Džulija i Markove zelene oči. Džulijinu kosu i njegovu građu. Njenu upornost i živahnost, a Markovu nežnost i mirnoću.
Imali bi toliko mnogo, ako njih dvoje uopšte mogu imati dece.
Devet mescci.
Ironično, zar ne?

Već član?
PRIJAVI SE ovdje»


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply