Put ljubavi

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Je li normalno to što ti radiš? – pitao je otac Jana kad mu je ovaj rekao da preuzima još jednu tvrtku koja je na rubu stečaja jer u nju vjeruje. I ne samo da vjeruje, on je oduvijek ţelio tako nešto. Bio je to svojevrstan izazov. Jer, kako je tad rekao, ovako nešto ipak nije nikad radio, a radio je, baš kako je i otac rekao, mnogo toga.
– A zašto to, molim te, toliko želiš? Što je u toj tvrtki toliko izazovno s čime se nisi dosad sretao? Znaš da ja volim reći da sve ima svoje granice.
– Ima mnogo toga što mi se ovdje čini izazovnim, a najviše je – kako spasiti ljude koji se boje za svoju egzistenciju jer su mnogi u njoj proveli pola ţivota i sad bi se mogli naći na cesti. Zar ti se to ne čini ne samo izazovnim nego i poštenim?
– I ti im dolaziš kao spasitelj? – malo ga je podrugljivo upitao otac, što baš i nije bila njegova osobina jer je i sam, kad god je mogao, činilo nešto slično.

– Pa, i to, ako baš ţeliš znati. No, ja ne znam zašto odjednom protiv toga rogoboriš kad si, barem si tako govorio, ponosan na ono što radim.
– Bio sam.
– Pa što se to sad promijenilo, ili zašto? Ili je ono nekad bila neistina, ili je, ipak, nešto drugo posrijedi. Ma što da jest, volio bih znati.
– Brine me tvoj privatni život. Nastavak na strani 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 2 Prosjek: 3.5]Leave a Reply