Bljesak

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

JAYNE ANN KRENTZ
Bljesak

Olivia Chantry vodi malu promotivnu firmu Light Fantastic u Seattleu. U trenutku kada poslovi kreću nabolje, neočekivano nasljeđuje 49% firme Glow koja je odavno u vlasništvu njezinog ujaka. Istodobno se susreće s novim većinskim vlasnikom Glowa, biznismenom Jasperom Sloanom. Prije mnogo godina Jasper je Olivijinom ujaku posudio novac kako bi proširio posao. Kako će njih dvoje surađivati i koje sve probleme, poslovne i osobne, će njih dvoje trebati riješiti? Odgovor nudi autorica u ovom nagrađenom ljubavnom romanu.

Odlomak:

Jasper je znao da je u nevolji jer se zatekao da ozbiljno razmišlja o ponovnoj ženidbi.
Njegova je pažnja na trenutak napustila tu opasnu temu, da bi ubrzo potpuno nestala kada je shvatio da se netko jako trudi kako bi ga smaknuo.
U najmanju ruku, mislio je, netko ga pokušava ubiti.
Svejedno, taj je zaključak postigao cilj. Jasper je odmah prestao razmišljati o pronalaženju žene.
Zapravo, Jasperovu pažnju je privukao snažni odbljesak tropskog sunca u metalnom retrovizoru. Pogledao je prema njemu. Sada je zeleni Ford, koji ga je pratio od malenog sela na sjeveru otoka, bio puno bliže. Za nekoliko sekundi to će vozilo biti iza terenca.
Na posljednjoj krivini Ford je prestigao terenca. Automobil je imao zatamnjena stakla, što je dosta česta pojava ovdje u južnom Pacifiku, zbog kojih je bilo nemoguće vidjeti lice osobe za volanom. Tko god je to bio, morao je biti veoma pijan ili nafiksan.
Turist, pomislio je Jasper. Ford je izgledao poput zahrđalih vozila za iznajmljivanje u agenciji smještenoj u malom selu gdje je i on iznajmio terenca.
Na ovako uskoj cesti od svega dvije trake bilo je jako malo mjesta za manevriranje. Cesta je okruživala Pelapili Island. Stršeće stijene pružale su se s njegove lijeve strane. S desne strane, teren se oštro spuštao u tirkizno more.

Nastavak na strani 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 2 Prosjek: 2]Leave a Reply