Čokoholičarka i drugarice

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Poncla sam svoje zalihe, pronašla sofu u uglu i uronila u nju. Moje umorne kosti počeše da se opuštaju i ja, sa jakim mirisom vanile u dahu. osetih kako mi i u glavi postaje bistrije.
Još nešto Ja nisam usamljena u ovoj svojoj žudnji O. ne. Ja sam deo jedne male, ali savršene sekte koju smo nazvali Klub ljubitelja čokolade. Našu bandu čine samo četiri člana i sastajemo se ovde u Čokoladnom raju što češće možemo Ovo mesto je pravi raj za zavisnike. nešto kao ekvivalent za opijumsko sklonište kada je čokolada u pitanju. Zabačeno je. u jednoj sporednoj kaldrmisanoj ulici, u mondenskom delu Londona, neću reći gde, jer bi moja tajna bila otkrivena i horde žena željnih ljubavi, širom otvorenih očiju, pohrlile bi da pokvare ovo naše posebno mesto. To je kao kada otkrijete sjajnu destinaciju za odmor, sa miljama i miljama dugačkim, napuštenim, belim plažama, malim intimnim restoranima i noćnim klubovima i onda kažete svima koliko je to mesto sjajno pa sledeće godine ono bude pretrpano ljudima koji tamo nagrnu jeftinim letovima tako da ne možete da se krećete plažom od jeftinih stereo-uređaja i naduvenih tela ogrnutim saronzima metalik boje. I svi ti mali intimni restorani sada služe kobasice i pomfrit. a noćni klubovi nude pića upola cenc i imaju mašine za pravljenje pene. E, da se to ne bi desilo, ovaj naš Čokoladni raj je utočište malog broja odabranih i neka tako ostane što duže.

Pustih da mi glava padne na naslon sofe, odlomih još jedan božanstveni komad čokolade i stavih ga u usta uz uzdah, koji je dolazio iz srca. Ja sam Lusi Lombard i pretpostavljam da sam osnivač Čokoladnog raja jer sam ja ta srećna duša koja ga je prva pronašla. Danas se na brzu ruku održava jedan improvizovan sastanak Kluba ljubitelja čokolade. Ako bilo koja od nas pošalje SMS poruku sa tekstom HITNO POTREBNA ČOKOLADA, sve članice, ma šta radile u tom trenutku, sve ostavljaju i trče u naše svetilište. To je isto kao kada dežurnom doktoru javite da je njegovom pacijentu koji boluje od srca, srce prestalo da kuca. Ovoga puta sam ja ta koja je sazvala sastanak. Sačekajte samo da kažem mojim najboljim prijateljicama šta se dogodilo - neće verovati. A možda i hoće.

Otum je stigla prva. Uletela je kroz vrata upravo kada sam gutala poslednji komad čokolade. „Jesi li dobro?”, upitala je bez daha. Otum Filding je puna života.

„Markus. Ponovo”, počeh. Markus bi trebalo da bude moj voljeni dečko, ali o tome nešto više kasnije.

Ona udahnu saosećajno.

Nastavak na strani 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 5]Leave a Reply