Devet cvjetova žudnje

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

MARGOT BERWIN
DEVET CVJETOVA ŽUDNJE

PRIČA JE O JEDNOME MITSKOME MJESTU I PUTU KOJI JEDNA ŽENA MORA PRIJEĆI KAKO BI PRONAŠLA SEBE I ONO ŠTO JOJ JE ODUVIJEK PRIPADALO.

Lila Nova, rastavljena, uspješna poslovna žena živi sama u malom stanu u New Yorku. U životu se vodi jednostavnom mantrom: bez ljubimaca, bez biljaka, bez ljudi, bez problema. Ali kada upozna bezobrazno zgodnog prodavača egzotičnih biljaka, njezin život procvjeta u nešto mnogo slikovitije.

Nakon što čuje legendu o devet tajanstvenih tropskih biljaka koje onome tko ih pronađe donose slavu, bogatstvo, besmrtnost i moć, kreće u najveću avanturu svog života. U dubokim kišnim šumama Yucatána Lila upoznaje sasvim nov svijet šamana, životinjskih duhova, vračeva i, jednog neodoljivo privlačnog Indijanca. Tražeći svojih devet cvjetova, prisiljena je naučiti više nego što je ikad htjela – o džungli, prirodi i, što je najvažnije, samoj sebi.

Odvažan ženski užitak... Pustolovina koja kombinira kinetički, filmski vrtuljak spilbergovske fantazije s čarolijama Carlosa Castanede.


Već član?
PRIJAVI SE ovdje»


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply