U mreži strasti

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Skoro nikad nije znala gde se nalazi njen jedini roditelj. Ma gde da je bio, sigurno je pravio nerede i ona će imati zamoran zadatak da o svemu tome sazna iz novina. Dosadni tabloidi uvek su slavili kada bi Pjers krenuo u buran noćni život.

- Moje ime vam ništa ne govori? - Reče s nevericom.

- Ili Enkarnasion?

- A zar bi trebalo?

Primetila je negodovanje na njegovom licu. Još uvek je nepomično stajao pored vrata. Pitala se koliko bi tona dinamita bilo potrebno da ga pomeri, a potom se stresla jer je krenuo prema njoj. Pomislila je da hoda kao toreador i brzo rekla sebi da ne bude blesava, jer za svojih dvadeset i osam godina nikada nije videla toreadora. Sasvim se ukočila, jer se nadvio nad njom i prvi put u životu imala je neobjašnjivi oseaj da ne vlada situacijom.

- Preporučio bih vam da to saznate, jer sve dok ne budem dobio zadovoljenje, moje ime i ime moje sestreć e vam puno značiti.

- Ne znam o čemu govorite. - Da li je to bio njen glas? Taj šapat? Brzo se odmakla od njegovih grudi, a oštar dodir stola je podsetio da nikad nije uzmicala ni pred kim. Obratila mu se oštrim glasom, - Predjite na stvar, gospodine Kazals. Već kasnim.

On je lagodno slegnuo širokim ramenima. - Razlog više da mi kažete ono što me zanima. Recite mi gde se nalazi vaš otac i slobodni ste.

Počela je da ključa. Obraćao joj se kao da je ona njegov zarobljenik, kao da nije imala izbora. - Možda me niste čuli. Ja nemam pojma gde se Pjers trenutno nalazi. Dobila sam čestitku za Božić i to je bilo poslednje što sam čula od njega. Imala je poštanski žig Edinburga, premda to i nije od velike pomoći, jer on često boravi u Skotskoj a šalje pisma iz nekog drugog mesta.

Nastavak na strani 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 4.7]Leave a Reply