Dragi neprijatelj

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Tedi se istuširala, uvila u veliki peškir i sela u fotelju pored prozora sa kojeg su se videli obronci Stenovitih planina. Otvorila je prozor i udahnula svež planinski vazduh, toliko različit od zagađenog njujorškog. Sedela je i kao opijena upijala lepotu prirode. To je za nju bio najlepši odmor.

Pažljivo je pogledala sobu koja je uvek bila njena kada je boravila na ranču Devereovih. Velika, sa malo ukusnog i udobnog nameštaja, soba je bila prijatno mesto za odmor i Tedi je volela. Često je maštala da će jednoga dana u svojoj kući imati takvu sobu.

Dok je tako sanjarila pored otvorenog prozora, setila se leta kada je imala sedamnaest godina i sa Dženom provodila letnji raspust na ranču Devereovih.

I onda se plašila Kinga, još više nego sada. Nije mogla da razume razlog njegove netrpeljivosti i stalno ga se klonila. Njegove retke pokušaje da bude ljubazan prema njoj je ignorisala, a njegovo društvo izbe- gavala. Međutim jedne noći počela je strašna oluja koja je probudila. Vetar je jako duvao, lomeći sve pred sobom, a munje koje su sevale obasjavale su celo nebo. Kiša je lila kao iz kabla, dobovala po oknima prozora i uz strašno zavijanje vetra, još više pogoršavala situaciju. Tedi je tiho plakala, grleći jastuk.

Iznenada vrata od njene sobe su se otvorila i u sobu je ušao King. Prišao joj je, seo na krevet i privio je u svoje naručje. Držao je tako sve dok oluja nije prestala, šapućući nežne utešne reči.

Kada je kasnije razmišljala o toj noći, Tedi je ubeđivala sebe da se tada zaljubila u Kinga jer je očarala njegova snaga i nežne, utešne reči. Tada, prislonjena na njegove čvrste mišićave grudi, Tedi je osetila miris njegove kože i čula srce kako kuca. Tako je počela njena prva ljubav, ali kao i većina prvih ljubavi i taje bila neostvarena.

Čim je oluja prestala, King je ustao, nežno je pomilovao po kosi, uputio joj neki čudan, nedokučiv pogled i izašao iz sobe.

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 5 Prosjek: 3.4]Leave a Reply