Uzvraćena nežnost

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Mučnina koju je Robin Endrus osećala danima odjednom je postala akutna. Gutajući teško, zatvorila je svoje krupne zelene oči da ne bi videla tu veliku kuću koja će se pojaviti iza sledeće krivine. Kameni zidovi belasali su se naspram tamnih brda u pozadini, I visoki prozori kupali su se u zlatnoj svetlosti.
- Izgleda da je zabava u punom jeku - primetila je taksistkinja pomalo zavidnim tonom. - Šteta što se autobus pokvario, ali nećete mnogo propustiti. Ĉula sam da kad Banisterovi priređuju zabavu, većina gostiju ostane do zore.
Njena ljubopitljivost bila je očigledna. Gosti na imanju „Paragon", u severnoj provinciji Mičigena normalno nisu stizali autobusom. Obično su dolazili skupim kolima ili lokalnim avionom iz Detroita. Neki su čak dolazili svojim malim avionima, jer se privatna pista nalazila odmah iza kuće.
Ali večerašnji avion je bio prebukiran i mada je mogla da prenoći u Detroitu i da doleti sutradan, Robin je odlučila da pođe autobusom. Daje tako ţelela, mogla bi se jednostavno okrenuti i vratiti u Kanadu.Nastavak na strani 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 4 Prosjek: 4]Leave a Reply