Labudova pesma

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Eli je bila veoma lepa i znala je to. Visoka i vitka, sa plamenocrvenom, prirodnom kosom i zelenim očima, osvajala je na prvi pogled.
Uz sve to, bila je veoma ljupka i šarmantna, ali i prilično obrazovana, što nije tipična karakteristika bogataške dece. U životu je sve lako dobijala i smatrala je to normalnim. Za ovu mladu dvadesetogodišnju devojku nije bilo tajni - bila je sigurna da sve zna.
Eli je studirala primcnjenu umctnost i obožavala svoj budući poziv. Odlučila jc da upiše odsck keramike i unapred se radovala divnim predmetima koje će dizajnirati i koji će ljudima ulepšavati ž.ivot.
Eli je ponekad toliko bivala puna ljubavi i lepote da je imala osećaj da će se jednostavno rastočiti.
Grejdon je obožavao jedrenje, dok je ona više volela sportove koji su vezani za čvrsto tle. Ali brat i sestra su se obožavali. Bila je neobično harmonična porodica, bez ijednog skandala, što je najviše smetalo novinarima trač rubrika.
Harmonija i poverenje su trajali sve do jedne veze u koju je Grejdon ušao bez razmišljanja, sa gospođom dosta starijom od sebe - fatalnom zavodnicom Lorejn Robins, koja je bila poznata po skandalnim vezama.
Otac i majka su se ozbiljno zabrinuli i pokušali Grejdona da odvrate od te veze, a Eli je bila ravnodušna. Znala je da sve to ne može dugo da traje, pa su je ..predavanja" roditelja samo nervirala.
Aleks Periš je odlučio da sina pošalje na put po Evropi, računajući da će ga to odvratiti od Lorejn. Grejdon je pristao i, vidno raspoložen, spakovao dve torbe od krokodilske kože. Tata Periš je bio zapanjen kada je posle nedelju dana čuo da je i Lorejn Robins na putu po Evropi.
- E, tako neće moći! - ljutio se Aleks Periš. - Kada se Grejdon vrati, postaviću mu uslov: ili će da se okane te nedolične veze ili ću ga isključiti iz nasledstva!
Grejdon se vratio posle mesec i po dana, izuzetno lepo raspoložen. Pocrneo je i obnovio garderobu. Bio je inače zgodan mladić. Veoma visok i crnomanjast, ličio je na svoju majku, Alinu, koja je bila poreklom Italijanka.

Nastavak na broju 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 4]Leave a Reply