Princeza od čokolade

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Već od prvih časova na studijama menadžmenta, Karim je svojim ponašanjem i komunikativnošću izazivao radoznalost kolega, a naročito koleginica na grupi. Za razliku od svojih sunarodnika, koji su se najčešće međusobno družili, zazirući od svega što bi, u većoj meri, razlikovalo francusku kulturu i običaje od onih koje su sobom poneli, Karim je, naprotiv, pokazivao otvorenu želju da do kraja upozna zemlju u koju je došao na školovanje, njene ljude i život u njoj.
Sesil, koja je u to vreme još uvek istrajavala igrajući balet uporedo sa studijama, skrenula je pažnju Margo da njihovog “lepuškastog kolegu” redovno viđa na predstavama, prijatno iznenađena širinom njegovih interesovanja.
Za njen radoznali duh bio je to sasvim dovoljan razlog da poželi da ga bliže upozna.
Njen krug najbližih prijatelja, koje su činili Sesil i njen brat Armand, a ubrzo i Raul, “ljubav njenog života”, ubrzo je u Karimu dobio novog člana.
Iako je Margo odavno primetila da njena intenzivna druženja sa Sesil u Armandu podgrevaju varljivu nadu da će je to jednog dana približiti njemu, bila mu je veoma zahvalna na korektnosti koju je pokazao kada se društvo uvećalo za još jednog člana.
Ubrzo, ljubav koja se među njima rodila, više se nije mogla sakriti.
Margo je privlačila poglede svojom gustom crnom kosom, kojoj je svetla put njenog lica davala dražestan kontrast.Karima je, što joj je i rekao, od prvog dana podsećala na najlepše među ženama njegovog podneblja.

Nastavak na broju 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 3.3]Leave a Reply