Faktor bivši

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

„Spavao sam s nekim."
To je baš čudno, koliko god reči treba da se izgradi jedna veza, uvek su potrebne samo četiri da bi se ista srušila do temelja.
Šok je imao veću snagu od bilo čega što sam do sada iskusila, zato što koliko god to neverovatno zvučalo, ovo je za mene bilo potpuno neočekivano.
Nije bilo znakova upozorenja, niti uočenih slabih tačaka. Luk je bio veran. Možda nije verovao ni u šta drugo, ali verovao je u našu vezu. Tako da je ovaj izlet, ova izdaja, bila zapravo nemoguća. Misao da bi negde drugde mogao potražiti
zadovoljstvo nikada mi nije ni pala na pamet. Sada kada je to postala surova realnost, osetila sam mučninu.
Neka naznaka ljutnje probijala se na površinu, ali u početku je ovo osećanje nekako nadvladao čudan osećaj stida. Bila sam gola pred jednim strancem.
Strancem sa kojim sam dve godine delila postelju, ali ipak strancem. Potražila sam svoje gaćice, ali nisam mogla da se setim u kom pravcu sam ih bacila. Dok sam ih tražila, Luk je počeo da odgovara na moja neizgovorena pitanja.
„Bio sam mrtav pijan... jedva da se sećam šta se dogodilo... bila je to greška... stvarno užasna greška... podelili smo taksi zato što smo se vraćali kući u istom pravcu... mrzim sebe... morao sam da ti kažem... moraš da mi veruješ...
volim te..."

 

Nastavak na strani 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 4 Prosjek: 4]Leave a Reply