Gospodar njena srca

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Čamci su nepomično ležali u ustreptaloj podnevnoj vrelini sunčana ljetnoga dana. Ni najtiši povjetarac nije pomicao raskošne brodove, vezane u marini Runaway Bay. Nigdje ni žive duše.
Ispred ulaza u privez stajao je sre brni Rolls-Royce. Leome Powell pažljivo je promatrala ta kola, hladeći se svojim slamnatim šeširom. Polagano je zaobišla automobil, a zatim je, kroz željezna rešetkasta vrata, krenula dalje. "Marie-Claire" bila je na zadnjem vezu. Pedeset stopa dugački brod bio je snježnobijel. U visini četverou-glastog prozora kabine protezala se uska, srebrna crta. Tamnomodro platno jedra zasjenjivalo je visoki upravljački most i stražnju palubu. Leonie je zastala. Nigdje znaka života.
- Gospodine Richardsone! Halo, gospodine Richardsone! - povikala je oklijevajući.
Odgovora nije bilo. Leonie je prićekala minutu, a zatim je pokucala po staklenome obrubu stražnje palube.
- Gospodine Richardsone! - povikala je nešto glasnije i pokušala kroz ulaz proviriti u kabine. Ali, sunčano je svjetlo bilo tako snažno da unatoč sunčanim naočalama ništa nije mogla razabrati. Evo, sada se nešto pomaknulo. Na stubama je osvanuo lijep muškarac.
-Tko ste vi? - upitao je oštro. Ovo mora da je Guy Richardson.
Leonie mu se ljubazno osmijehnula. Izgleda pospano, mislila je. Kosa mu je bila raščupana, nije bio obrijan. Vjerojatno je prespavao nakon duge noći, zaključila je. Odjeven je bio samo u izgužvani jeans.

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 5]No Responses

Leave a Reply