S.E. Phillips: Gospodin Neodoljivi

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Više od nekolicine stanovnika grada Wynette u Teksasu smatralo je da se Ted Beaudine ženi ispod svog položaja. Pa mladenkina majka više nije predsjednica Sjedinjenih Američkih Država! Cornelia Jorik prestala je obnašati tu dužnost prije više od godinu dana. A Ted Beaudine je, na kraju krajeva, Ted Beaudine.

Mlađi stanovnici željeli su da se oženi rock zvijezdom s nekoliko platinastih albuma, ah tu je priliku već imao i odbio je. Jednako je bilo i s čuvenom filmskom zvijezdom i modnom ikonom. Međutim, većina je smatrala da je trebao odabrati neku od profesionalnih sportašica, točnije neku iz profesionalne
ženske golf lige. Njegova odabranica Lucy Jorik nije čak ni igrala golf.

To lokalne trgovce nije spriječilo da otisnu Lucyno i Teddyjevo lice na posebno izdanje loptica za golf. Ali zbog namreškane površine loptice izgledah su nekako razroko pa su se većini turista koji su nagrnuli u grad kako bi i sami nazočili vikend svečanosti više svidjeli ručnici za golf na kojima su Lucy i Teddy bolje izgledah. Među ostalim proizvodima koji su se najbolje prodavali bili su tanjuri i šalice koje su masovno proizveli gradski Golden Agers, a prihod od prodaje kojih je bio namijenjen za popravak požarom oštećene Javne knjižnice Wynette.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply