Groznica strasti

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Amanda je klimnula glavom posmatrajući je. Merlin je nosila farmerice i šetland džemper. Namerno nije ponela sa sobom skupe stvari iz svoje bogate garderobe, niti unikatne haljine koje bi je brzo odale. Preko svega nosila je pleteni pončo koji joj je ipak davao poseban izgled.
— Lepje — rekla je Amanda. — Kao duga.
— Iz Meksika je . . . Mislim, donela mi ga je jedna rođaka iz Meksika. — Mada ga je sama kupila za vreme svoje posete Meksiku, to se nije smelo znati, jer se od nje nije očekivalo da ima mogućnosti za takav put. — Daću ti da ga ponekad obućeš, ako hoćeš — ponudila je.
— Tata mi ne bi dozvolio tako nešto — rekla je Amanda malo pocrvenevši. — On mi ne dozvoljava ni da nosim farmerice kao ostale moje drugarice. Kaže da to nije za devojke. ..
To mora da je neki čudak, pomislila je Merlin, ali nije rekla ništa.
— Moj sin je bankar — rekla je Lila. — On je sve što imam. Njegova žena umrla je pre nekoliko godina.
Uto je Tili unela kafu i kolače i prekinula razgovor. Dobro je što taj strogi bankar ne živi u kući, pomislila je Merlin. Njen otac je izgleda održao obećanje. Ken Torp nije bio dobra prilika za nju.

Uostalom, ovo malo što je čula o njemu, bilo je dovoljno da joj postane antipatičan.
Popodne je za Merlin prošlo brzo u upoznavanju sa Lilom i poslom u kojem će joj pomagati. Amanda je takode bila pored njih, po svemu sudeći zato što je uživala u Merlininom društvu.
Kad je došlo vreme za odlazak na spavanje, osnovne crte dela koje je Lila Torp imala u glavi, bile su joj poznate. Stigavši u svoju sobu, Merlin se okupala i počela da prelistava i čita zanimljiva mesta koja su se ticala vremena koje je zanimalo Lilu.groznica_strasti

Nastavak na strani broj 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 9 Prosjek: 3.7]Leave a Reply