Harlekin – Noć sa playboyem iz jet-seta

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Svojevremeno je Ava Halibarton provela jednu nežnu noć s Kalebom Gilkristom. Slede-ćeg dana je otišla... i deset godina se nije vratila...

Ali je sada opet kod kuće zbog jednog venčanja. A Kaleb je kum: bogatiji je, privlačniji no ikad i ima reputaciju plejboja.

Kaleb je i dalje želi. Ali Ava mu je okrenula leđa, a on nije džentlmen. Želi još jednu noć i da onda on bude taj koji će da okrene leđa i ode...


Mogao je da oseti gromovite otkucaje njenog srca. Više se nego savršeno podudaralo s njegovim.

Mnogo se uzdržavao. Praktično se osećao kao svetac što se tako dugo obuzdavao.

– O prokleto nek je sve! – reče, obgrli je oko vrata, privuče k sebi i poljubi je.

Vatromet se rasprsnu pred Avinim očima kad ih čvrsto zatvori i Kejlebu uzvrati poljubac.Čvrsto, brzo, bez uzdržavanja.

Sve do tog trenutka nije znala koliko je žudela za ovim. Žudela za njim. Njegovim dodirom, njegovim mirisom. Veoma malo je prošla noć uspela da ublaži napetost koja je narastala među njima.

To sinoć bila je samo čista, sebična, očajnička njena želja da razbistri glavu upotrebom čoveka za koga je znala da je to u stanju da učini.

Kad je povi natrag na automobil, vreli metal nije mogao da se poredi s vrelinom koja je isijavala iz njih, a Ava čak i ne požele da razmisli kuda sve ovo vodi. Jedino što je želela bilo je da to proživi. Bez motiva, bez posledica, samo osećanja i iskustvo i zadovoljstvo.

 

Nastavak na strani broj 2 ispod

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 6 Prosjek: 4.2]Leave a Reply