Iskušaj me u sumrak

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Njezine šanse za pristojan brak gotovo su otišle u vjetar - i to sve zbog jednog pripitomljenog tvora. Poppy Hathaway je, na vlastitu žalost, pratila Dodgera kroz hotel Rutledge kad se prisjetila jedne važne činjenice: tvoru pravocrtno gibanje znači šest skretanja ulijevo i sedam udesno.
- Dodgere - očajavala je Poppy.
- Vrati se. Dat ću ti kolačić, dat ću ti bilo koju od svojih vrpca za kosu, bilo što! Oh, ma napravit ću šal od tebe...

Čim je uhvatila sestrina ljubimca, Poppy se zaklela da će obavijestiti upravu Rutledgea kako Beatrix pruža utočište divljim stvorenjima u njihovu obiteljskom apartmanu, a to je definitivno protivno hotelskim propisima. Naravno, to bi moglo uzrokovati prisilno izbacivanje cijeloga klana Hathaway iz zgrade.

Poppy to uopće nije brinulo u tom trenu.

Dodger je ukrao ljubavno pismo koje joj je poslao Michael Bayning i jedino što joj je sad bilo bitno na ovom svijetu jest to da vrati pismo. Još bi joj samo trebalo to da Dodger sakrije prokletu stvar na neko javno mjesto gdje bi bilo otkriveno.Tad bi Poppyne šanse udaje za poštovanog i savršenog mladića zauvijek propale. Dodger je jurcao luksuznim hodnicima hotela Rutledge, i to vijugavim koracima kojima bi joj za mig izbjegao iz dohvata. Pismo je bilo stisnuto iza njegovih dugih prednjih zuba.

Poppy se samo molila u sebi da je nitko ne opazi dok ga ovako juri. Bez obzira na ugled hotela, poštovana mlada dama nikad ne bi smjela napustiti svoj apartman bez pratnje. Unatoč tomu, gospođica Marks, njezina pratilja, još je uvijek bila u krevetu. A Beatrix je otišla na ranojutarnju šetnju s njihovom sestrom Amelijom.
- Dodgere, platit ćeš za ovo!


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 2 Prosjek: 3]Leave a Reply