Engleski doktor italijanska mlada

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Da, Hjuov povratak je oduševio sve, samo nju nije...
Ošamućena od anestezije, zurila je u njegovu svilenkastu plavu kosu, koja mu je padala preko visokog glatkog čela, puna, mrzovoljna usta iz kojih su bez muke izlazile podrugljive šale, tamnozelene oči koje su se borale na uglovima kad se smejao - i nikada ga nije više mrzela.

- Potrebna mi je tvoja zdrava ruka! - rekao je Hju, sada ljubaznim glasom, blago je naginjući napred, ali je svaki pokret bio bolan. - Samo udahni nekoliko puta anesteziju.
- Ne pomaže! - Njene reči su bile prigušene zbog maske koju je Deb pričvrstila preko njenog lica.
-I neće ako nastaviš da pričaš umesto da dišeš. Hajde, Boni! - Mrzela je kad je tako zove. Tako je zovu članovi njene porodice, i to je u redu, ali ovde na poslu ona je Bonita. Okrenula je lice u stranu da mu to kaže ali on nije slušao. - Pusti da povez preuzme težinu - rekao je Hju, pokušavajući da pomeri njenu zdravu ruku, ali se ona plašila da je pusti, prestrašena od najmanjeg pokreta, dok su joj suze peckale smeđe oči, odlučna da ne dozvoli da on vidi kako ona ponovo plače. Ali je bilo tako teško biti hrabar.
- Ne volim anesteziju.
- U redu! - Usiljeno se nasmejao i popustio, a zatim nastavio svojim zapovedničkim, nadmenim glasom, ponovo joj pridikujući. - Hajde da se malo odmorimo, hoćemo li? Odmah se vraćam. - Videla je kakoje zakolutao očima prema Deb, u znak izvinjenja što se njegov pacijent ne ponaša krotko, shvatila je Bonita, pre nego što, bez sumnje, ode da se izvini svojoj devojci Amber, što će se čekanje od pet minuta, koliko joj je obećao, pretvoriti u petnaest minuta.

 

Nastavak na strani broj 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 3]Leave a Reply