Zakasnio si, kauboju

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Počelo je pre dva meseca kao blago peckanje u želucu, a sada je već preraslo u pravu vatru.
Prilisatk. Stres. Nervoza.
Mislila je da su to uzroci. Uveravajući sebe da će sve prestati kad se dobro odmori. Nije otišla lckaru. Međutim, napadi su bili sve češći.joanhohl-zakasniosikauboju
Ravnomemo je disala dok se avion polako spuštao na čikaški aerodrom. Kad se avion zaustavio i stjuardesa objavila da će pauza trajati sat vremena, Stejsi je požurila ka aerodromskoj zgradi u potrazi za osveženjem.
Pošto je popila čašu mleka skupila je hrabrost za nastavak leta. Progutala je dve tablete i odlučno krenula ka terminalu. Pred njom je posao i ona će ga završiti bez obzira na bol u stomaku ili bilo šta drugo!
Ušla je u avion među poslednjima i uputivši se ka svom mestu primetila je da je avion sada poluprazan. Kad se smestila videla je da ima novog saputnika. Krajičkom oka posmatrala je njegove snažne noge u pantalonama od finog vunenog šlofa. pa nije ni osetila kako prolazi vreme. Kad je avion polako počeo da rula velika akt-tašna delimično je sakrila predmet njenog posmatranja.
Buka motora bivala je sve jača. Sledećeg trenutka jedna ruka finih dugih prstiju otvorila je tašnu i počela da pretura po njoj. Izvukla je jednu plavu omotnicu, a zatim čvrstim pokretom zatvorila tašnu. Istog momenta avion se odvojio od piste.
Dugi prsti, plava omotnica, nestali su iz Stcjsinih misli. Zatvorila je oči. Pokušavala je da zaspi. Nije uspela. Trudila se da razmišlja o bilo čemu samo da ne misli na hiljade metara koji je odvajajiu od čvrstog tla.
Monlana. Posao. Montana je bilo poslednje mesto koje bi ona odabrala. Zar se tamo išta događa?

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 4.7]Leave a Reply