Trofej – Julie Garwood

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Engleska, 1066.

Nije ni znao što gaje pogodilo. U jednom trenutku barun Royce nadlanicom je otirao znoj s čela, a u drugom se našao leñima ispružen na zemlji.
Oborila gaje s nogu. Doslovce. Čekala je da skine kacigu, pa podigla kožnu traku s kamenčićem ugniježdenim u sredini i počela njome vitlati sve dok nije postigla željenu brzinu. Oštar zvuk koji je parao zrak, podsjetio ju je na zavijanje ranjene zvijeri ili fijuk vjetra u krošnjama drveća. Kako bilo, nije se na njega obazirala. Tog hladnog i maglovitog jutra, sva njezina pozornost bila je usmjerena na siluetu koja je mirno stajala u podnožju bedema, jedva petnaestak metara od njezina skrivena položaja na vrhu.

Gorostasni Norman bio je laka meta. Činjenica što je bio voña neprijateljskih vojnika koji su se drznuli krenuti u osvajanje posjeda njezine obitelji, poduhvat joj je učinila još sladim. U njezinim mislima gorostas je postao Golijat.
A ona je bila David.

Ipak, za razliku od junaka iz drevne priče, nije namjeravala ubiti svog neprijatelja. Daje htjela, mogla ga je pogoditi ravno u sljepoočnicu. Ali nije. Željela gaje samo ošamutiti i zato je gañala u čelo. Akobogda, ostavit će mu trag koji će mu do kraja života zagorčati okus predstojeće pobjede.
Jer, Normani su pobjedjivali. Za najviše sat ili dva, probit će se u unutrašnjost dvorca.


trofej

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 5]Leave a Reply