Kako udovoljiti princu

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Sabrina Jeffries

KAKO UDOVOLJITI PRINCU

Autorica bestselera Sabrina Jeffries donosi vam vatrenu priču o jednom od trojice zloglasne polubraće i njegovoj neočekivanoj vezi punoj strasti.To Pleasure a Prince, Sabrina Jeffries cover

Prelijepa lady Regina Tremaine nije bez razloga dobila nadimak Nemilosrdna dama. Prosaca je uvijek bilo napretek, no ona ih je sve redom odbijala.

Regina, naime, skriva neugodnu tajnu zbog koje je odlučila da se neće nikada udati. Njezin brat, mladi zaljubljeni vojvoda, udvara se Louisi North. No i Louisa ima brata, i to ne bilo kakvog, već zloglasnog Zmajskog vikonta.

Marcus North, vikont Draker, nezakoniti je sin princa od Walesa i ima reputaciju čudovišta koje osvaja žene i zatim ih drži zarobljene u svome zamku, čineći s njima što ga je volja. Zbog takvih i sličnih glasina izopćen je iz visokog društva, što mu nije teško palo, a na Regininu molbu da dopusti udvaranje njezina brata Marcusovoj sestri, Zmajski vikont odgovara u svome stilu: U redu, ali samo ako se ja smijem udvarati vama!

Pitanje je jednostavno — mogu li Ljepotica i Zvijer preživjeti pravo, javno udvaranje kada među njima tinja takva strast koja prijeti izazivanjem skandala stoljeća?


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 32 Prosjek: 3.2]Leave a Reply