Kao da smo jedno – Jasinda Wilder

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Nel Horton je u ljubavi sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva, Kajlom Kalovejom, a njihova nepobediva mladalačka ljubav puna je snova i nadanja. Onda je, jedne avgustovske noći, oluja ukrala Kajla, a Nel se promenila zauvek. Na sahrani, Nel upoznaje Kajlovog starijeg brata Koltona. Oboje vode borbu da prevaziđu bol, ostave prošlost iza sebe i nastave sa životom.
Nekoliko godina kasnije, ponovo se sreću u Njujorku i Kolton shvata da Nel nikada nije stvarno prebolela Kajlovu smrt. Na licu i dalje nosi neizbrisiv trag tuge, a na srcu težak teret krivice i kajanja. Kolton će je podsetiti da ponovo diše, da postoji razlog da živi, a njihove isprepletane duše i sjedinjena tela zahvatiće vrtlog strasti i opojnog zadovoljstva.
Zajedno, oni će izgraditi poverenje, shvatiti značaj opraštanja i pronaći put do isceljenja....

Odlomak:

Nisam oduvek bila zaljubljena u Koltona Kaloveja; pre njega volela sam njegovog mlađeg brata Kajla.
Kajl je bio moja prva prava ljubav, moje prvo sve.
Odrasla sam pored Kalovejevih. Kajl i ja bili smo istih godina, rodili smo se u istoj bolnici, u dva dana razmaka, a majke su nam ležale u sobama koje su bile dvoja vrata udaljene. Kajl je bio stariji, što je mene silno nerviralo. Svega dva dana, ali bilo je to dovoljno da se on z.bog toga uobrazi i da me nemilosrdno zadirkuje. Kao bebe igrali smo se u istoj ogradici u kući njegove majke. Zajedno smo se igrali kockama i lutkama (Kajl se igrao lutkama kao i ja, dok nismo napunili tri godine, zbog čega sam ga nemilosrdno zadirkivala). Zajedno smo naučili da vozimo bicikl; moj tata nas je oboje naučio, jer je gospodin Kalovej bio kongresmen i često odsutan. Učili smo zajedno, zajedno radili domaći. Najpre smo bili najbolji prijatelji. Mislim da su ljudi uvek pretpostavljali da ćemo na kraju postati par.

Nastavak na str. 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 5]No Responses

Leave a Reply