Kobna zamena

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

KOBNA ZAMENA

Sandra Braun

Melina i Džilijen Lojd su identične bliznakinje, vrlo bliske. Kada Džilijan čuje da joj biološki sat otkucava, odlučuje se za veštačku oplodnju u svetski poznatoj klinici „Voters“. Melina, medijska pratnja, ubeđuje svoju sestru da se zameni sa njom i bude šofer zgodnom astronautu Čifu Hartu, dok je u gradu. Ali stvari krenu po zlu, kada Džilijen osvane mrtva sledećeg dana.

Melina odlučuje da sama započne istragu, kako bi saznala ko je ubio njenu sestru bliznakinju. Ona se udružuje sa Hartom, koji je zainteresovan da očisti laži sa svog imena. Dečko  pokojne Džilijen, Džem Henings, uz sve napore pokušava da navede policiju da se fokusira na Harta kao krivca, ali Melina ima vlastite razloge da razmišlja o Džemu kao krivcu.

Džemova veza sa harizmatičnim propovednikom bratom Gabrijelom dovedena je u pitanje. Kao i njihova veza sa klinikom za oplodnju. Melina prati trag brata Gabrijela do njegove jazbine i otkriva svoju skrivanu tajnu.

***

Identični blizanci nas fasciniraju, u ovoj knjizi to su Džilijen i Melina Lojd. Imaju identične porive, obe su same, samo je jedna hrabrija, a druga želi dete. I dolazi do veštačke oplodnje... Bezopasna smicalica završava se katastrofom, a naizgled jasan slučaj ubistva vodi do imanja gde jedan zaluđenik planira svoj novi svjetski poredak!


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 5 Prosjek: 2.4]Leave a Reply