Kroćenje Nataše

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

NORA ROBERTS

Kroćenje Nataše - prvi dio serijala "Stanislaski"

NORA ROBERTS, najprodavanija autorka prema listi bestselera New York Times-a, u romanu KROĆENJE NATAŠE priča još jednu sagu o porodici, ljubavi i ranama prošlosti.

Čuveni kompozitor i profesor na univerzitetu, Spenser Kimbal, samohrani otac, sa svojom ćerkicom seli se iz Njujorka u mali grad u Zapadnoj Virdžiniji, uveren da će manja sredina biti bolji dom za njega i njegovu mezimicu. Bivša balerina, lepa i pomalo divlja Nataša Stanislaski je vlasnica prodavnice igračaka, koja je iz Bruklina, bežeći od prošlosti i bolnih uspomena, takođe nova u gradu. Prilikom prvog susreta između Nataše i Spensa pojavile su se iskre, ali Nataša ne želi da ponovi greške iz prošlosti. Prepoznajući skrivenu ranu, Spens i njegova devojčica udružiće snage da pronađu put do Natašinog srca, i učiniti sve da ukrote njene strahove i pomognu joj da voli ponovo.

Ako ste voleli Mekgregorove – Stanislaske ćete obožavati, a Natašu dugo pamtiti.

Odlomak:

 

„Kako to da su svi zaista zgodni muškarci oženjeni?"
„Da li je to trik pitanje?" Nataša je ubacila u kolevku lutku u somotnoj haljini, veliku kao dete, pre nego što se okrenula ka asistentkinji: „Dobro, Eni, o kom se to zgodnom muškarcu tačno radi?"
„0 visokom, plavom i zanosnom koji stoji ispred radnje sa prelepom ženom i slatkom devojčicom." E

 

ni je vratila u usta balon koji je naduvala od žvake i teško uzdahnula. „Izgledaju kao savršena reklama za neki porodični časopis."
„Onda će možda da udu i kupe savršenu igračku."
Nataša se odmakla od grupe viktorijanskih lutkica i ukrasa, klimnuvši glavom u znak odobravanja. Sve je izgledalo kako je želela - dopadljivo, elegantno i starinski. Proverila je sve do najsitnije lepeze u ruci malene Kineskinje.
Prodavnica igračaka nije za nju bila samo posao nego i najveće zadovoljstvo.
Sve od najmanje zvečke do najvećeg plišanog medveda izabrala je ona lično. Imala je oko za detalje i kvalitet. Nastojala je da ima samo najbolje u radnji za svoje mušterije, bez obzira da li se radilo o lutki od petsto dolara sa bundicom od krzna, ili o autiću veličine dlana od dva dolara. Kada dođe do toga, bila joj je draga svaka prodaja.
Za tri godine od kada je otvorila vrata sa zvončićima, Nataša je napravila od Kuće zabave jedan od najveselijih kutaka malog grada na granici Zapadne Virdžinije. Bila joj je potrebna upornost, ali je uspeh bio zagarantovan zbog njenog poznavanja dece. Nije želela da njene mušterije izađu sa igračkom. Želela je da izađu sa pravom igračkom.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 2.7]Leave a Reply