Licem prema suncu

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Da li je to, što sam zaljubljen u Silviju, nešto najbolje ili nešto najgore što mi se dogodilo u životu, zapitao se Morgan, uviđajući da je već dve godine uzaludno čekao na to da ga žena koju je voleo primeti i dozvoli mu da joj se približi.Ponekad je pomišljao da je blagosloven time što se ona zbližila sa njim, što su postali prijatelji, a ponekad je proklinjao dan u kome ju je ugledao, u kome je shvatio da se ludo, beznadežno, nepovratno zaljubio u nju.

Dogodilo se to na studentskoj zabavi, organizovanoj na Univerzitetu Alberta u Vankuveru. Silvija se nalazila na završnoj godini studija grafičkog dizajna, a on, Morgan, je bio apsolvent informatike.

Sedeo je u društvu svojih kolega kada je momak, zadužen za odabir muzike, pustio najnoviji hit jene popularne američke pevačice. Silvija je prva skočila na noge, u dva koraka se našla na sredini prostorije i počela da igra.
Morgan ju je zapazio istog trenutka. Nikada pre nije, nakon samo jednog pogleda na neku devojku, stekao toliko mnogo utisaka o njoj, utisaka praćenih udarom vreline u telu. Potpuno opčinjen, nekoliko dugih trenutaka nije mogao da dođe sebi. Bio je gluv i slep za sve što se dešavalo oko njega, sva njegova pažnja je bila usmerena na Silviju, devojku koja se koketno i mazno uvijala uz muziku, kao da je svojim plesom želela da zavede sve muškarce, da ih navede da polude za njom.

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply