Ljubavni košmar

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Nekoliko koktela, tiha muzika, kada puna mirišljave vode i odlazak u krevet - to je po Stivovom mišljenju bio pravi recept za uživanje. Već godinu dana živeo je u zabludi da ona u svemu tome beskrajno uživa i da je to čini srećnom ne sluteći koliko greši zato što veruje da su noći koje je provela s njim najlepše u njenom životu. Zapravo, u njenom životu nije bilo lepih noći, bilo je samo, uslovno rečeno, prijatnih i manje prijatnih.
Prijatne su one koje je provodila sama, a manje prijatne... one koje je provodila s njim. Zbacila je pokrivač sa sebe i požurila u kupatilo u nadi da će joj mlaka voda pomoći da se opusti. Pitala se na šta bi njen život ličio kada bi, kojim slučajem, Stiv živeo u Njujorku. Nasmejala se shvativši da bi se pretvorio u pakao jer bi morala češće da se viđa s njim.
U tom slučaju, bila je sigurna, ne bi izdržala u toj vezi duže od nedelju dana. Na sreću, Stiv Ričards je živeo u Hjustonu i dolazio je u Njujork poslom, jednom-dvaput mesečno.
Kortni na ipamet nije palo da ga pita ima li on i u drugim gradovima, u koje je redovno odlazio, još poneku ljubavnicu. Bila je sigurna u to da ima više njih s kojima je, kao i s njom, provodio po jednu ili dve noći mesečno.
Taj zaključak ostavio ju je potpuno ravnodušnom, riije je zanimalo čak ni kako te žene izgledaju. Razlog je bio jednostavan: taj visoki, zgodni muškarac nije joj značio ništa. Stiv jeste postojao u njenom životu, ali bi njoj bilo isto tako dobro i da ga nema. Možda bi joj čak bilo bolje, pomislila je oslonivši se rukama na hladne pločice tuš-kabine i puštajući da joj se voda sliva niz leđa.
Duboko je uzdahnula i zavmula slavinu. Obrisala se žustro, a zatim je umotala kosu u peškir i obukla kimono. Vratila se u spavaću sobu i zastala pored velikog prozora. Nekoliko trenutaka posmatrala je ulicu i grad koji se polako budio. Njen stan bio je mali, ali je iz njega pogled na Central park bio divan.Nastavak na broju 2...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 4]Leave a Reply