Maskenbal sreće

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

I zato sam odlučila da se prepustim i uživam u orgijama sa svojim učiteljem tenisa.

- Molim?

- Dejna je zbunjeno zurila u svoju prijateljicu Emanuelu.Upravo su završavale dekoraciju ekskluzivne vile u koju je trebalo da se usele Emanuela i njen budući muž. Venčanje je zakazano u vreme Božića, znači, za neđelju dana.Kao arhitekta enterijera, Dejna je mesecima pomagala svojim prijateljima Emanueli i Bobu prilikom izbora nameštaja, zidnih boja i ostalog. Ogromnu kuću želeli su da pretvore u pravi dom, po kojem će jednoga dana trčati deca.- Čekaj malo...

- Dejna je suzila oči.

- Pa ti nemaš učitelja tenisa!

- Tačno - nasmešila se Venecijanka.

- Ali sam najzad privukla tvoju pažnju. Pričam ti već deset minuta, a ti ne reaguješ. Da se kladimo da nisi zapamtila nijednu reč?Dejna se nasmešila.

- Žao mi je - nije želela da to Emanuela primeti. Ali prijateljica ju je očigledno isuviše dobro poznavala da bi joj to promaklo.Poznavale su se od četrnaeste godine. Nino, Emanuelin brat i glava porodice venecijanskog klana Asanti, poslao je svoju mladu sestru na godinu dana u internat u kojem je bila i Dejna. Na kraju godine prijateljstvo dve devojčice bilo je toliko čvrsto da je Emanuela nagovarala svog starijeg brata da joj dozvoli da nastavi školovanje u Engleskoj. Međutim, tu bitku tinejdžerka je izgubila.Dejna se nerado sećala prvog susreta s Ninom.

NASTAVAK NA STRANI 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 2]Leave a Reply