Nikad nevesta

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Možda je Amandu ovog puta, pored novca, privukao i sam muškarac pomislila je gledajući ga kako se udaljava brzim korakom. Širom je otvorio vrata svoje kancelarije i ušao ostavljajući je da sama odluči da li će ga pratiti ili ne.

Za razliku od njegove verenice Betani nije mogla sebi da dozvoli da se okrene i ode jer su mnogi zavisili od nje. Da je taj novac bio samo za nju ne bi razmišljala ni trenutka, ali dugovala je onima koji su već godinama sarađivali sa njom.nikad_nevesta-luna

Duboko je uzdahnula i izvadila mobilni telefon iz tašne, a zatim pozvala svog asistenta i objasnila joj da će kasniti, i to mnogo. Kada je konačno ušla u kancelariju Liam Monkrif je sedeo sa stolom zadubljen u papire pred sobom. Betani je mogla da razume njegovu reakciju, i osećala je određenu dozu simpatije prema njemu. Što se nje ticalo, bolje mu je bilo bez Amande, ali on očigledno nije delio njeno mišljenje i imao je prava da bude i povređen i ljut. Bez obzira ko si, veoma je ponižavajuće kada se nađeš ostavljen samo par dana pred venčanje. Ona je to znala iz ličnog iskustva i zbog toga je imala razumevanja za situaciju u kojoj se Liam Monkrif nalazio.

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 4.7]Leave a Reply