Opčinjeni mesečinom

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Luiza Barton

OPČINJENI MESEČINOM

U ovom provokativnom nastavku senzacionalnog romana Kuća mračnih zadovoljstava, Luiza Barton vas ponovo poziva u zloglasni zamak koji će vas potpuno očarati. Vekovima je ovaj zamak predstavljao primamljivo utočište gde nijedna fantazija nije zabranjena, a svaki san se može ostvariti. Zavodljiva, besmrtna lepota dvorca nateraće nove posetioce da odbace sva pravila i predaju se svojim najskrivenijim žudnjama... Mlada naslednica u zamku zatiče zapanjujuću raskalašnost, ali i neodoljivog stranca koji će je podučiti umetnosti ljubavi i osloboditi iz njenog zlatnog kaveza. Kao ćerka pastora, očajna je zbog uništene reputacije i sramote koju će naneti porodici, te pristaje na neslućene žrtve kako bi se iskupila. Devojka koju za zamak vezuju drevne spone prinuđena je da se suoči sa svojom sudbinom – i zabranjenom strašcu koja je sve više obuzima...

„Spektakularno i opasno zavodljivo.“ - Booklist

Odlomak:

Kerolajn probudi škripa šarki na vratima. U početku, nije mogla da sc scti gde je... a onda se setila. Ležala je na boku, pokušavajući da ne diše preglasno, dok je posmatrala visoku priliku muškarca osvetljenog mesečinom • vikonta Rekstona -kako otvara dupla staklena vrata. Pokreti su mu bili spori i obazrivi, ali ipak nespretni.
Prilično teturavo je izašao na balkon i skinuo se okrenut leđima, oslanjajući se na kamenu ogradu i ostavljajući odeću tamo gde je pala. Tako naga, njegova silueta je podseti na jednu gravuru Mikclanđelovog Davida koju je videla -širokih ramena, vitkih bokova, dugih nogu.
Okrenuo se.
Kerolajn zatvori oči, ali ne pre nego što je pogledom preletela preko njegovih intimnih delova koji su se lelujali dok se kretao. Čula je slabašnu škripu parketa ispod tepiha dok je prilazio krevetu. Mirno je stajao - činilo joj se čitavu večnost -dok se Kerolajn pravila da spava, a srce joj treperilo.
Nešto je lagano povuče za ogrlicu i tada je shvatila da se on to naginje nad njom, dodiruje je i nešto petlja. Namirisala je džin u njegovom dahu. Bila joj je potrebna sva samokontrola da zadrži usporen«» i pcjspant» disanje d«»k je on «»tkopčavao i pažljivo izvlačio povodac.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 3.3]Leave a Reply