Optužena za nevjeru

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Ellen Patinson sigurno je koračala ulicama omiljenoga grada New Yorka. Velika jabuka, kako su ga nazivali, nije posjedovala samo vanjsku ljepotu, već i unutarnju koja je bila očaravajuća, a Ellen, iako je u ovome gradu živjela već godinama, iz dana u dan otkrivala je sve njegove čari, kojih je bilo napretek. Podignula je desnu, slobodnu, ruku da zastavi taksi. U drugoj je ruci nosila nekoliko vrećica i osmjehujući se stiskala im ručke. U njima su se nalazili darovi za njezina supruga, a ona je vjerovala da je ovaj put njima nadmašila samu sebe.

Ženski instinkt pomogao joj je da sazna što on želi - i uspjela je u tome, barem djelomično. Kada se taksi zaustavio, zabacila je dugu tamnu kosu i sjela u auto. Udobno se zavalila na stražnje sjedalo. Nakon što je taksistu rekla adresu, zatvorila je svoje prekrasne zelene oči, a osmijeh zadovoljstva i dalje joj je lebdio na usnama. Ona je bila sretna žena, iznimno sretna. Dok se taksist vješto uključivao u gusti promet, jedva je čekala trenutak kada će stići u vilu smještenu u otmjenom dijelu grada. Kuća je bila simbol uspješnosti, stajala je cijelo bogatstvo, ali njoj do nje nije bilo stalo onoliko koliko bi možda trebalo. Radovala se što je kuća bila ispunjena ljubavlju jer to je vrijedilo mnogo više nego građevina i sve u njoj.
- Stigli smo.
- Taksist se okrenuo prema njoj. Rekao joj je koliko stoji vožnja i ona je uzela torbicu. Potražila je novčanik i izdvojila novac.
- Zadržite ostatak - rekla je uz osmijeh. Kad je izišla iz auta, vrećice je odložila na pod. Protegnula je svoje vitko tijelo i pogledala prema vili koja se jedva nazirala iza visokih zidova kojima je bila opasana. Nakon nekoliko trenutaka sagnula se i pokupila vrećice. Vješto je hodala u cipelama s visokim potpeticama.

Kao da je rođena s njima na nogama. Zahvaljujući njima tijelo postaje ljepše, a hod zavodljiviji. Koliko su visoke potpetice moćno oružje i koliko neizostavne u svakodnevici, Ellen je otkrila prije desetak godina. Otvorila je ulazna vrata i krenula prema vili. Znala je da Hal nije kod kuće, a to joj je sada odgovaralo. Nakon posla koji ju je potpuno iscrpio, što je rijetko priznavala, željela je jedino toplu kupku. Ušavši u kuću, odmah je krenula prema kupaonici. Namjestila je željenu toplinu vode i pustila da se kada puni. Stavila je u vodu mirisne soli i skinula sve sa sebe. Potpuno naga, pogledala se u ogledalo. Zadovoljno je kimnula glavom. Imala je dvadeset i osam godina, ali je izgledala kao da joj je barem deset manje. Njegovano lice bilo joj je glatko poput baršuna, bez ijedne bore, što je bilo presudno za posao kojim se bavila. Već je godinama bila jedna od vodećih manekenki i iako su mnoge stajale bez posla, ona ga je još uvijek imala napretek. Živjela je od svoje ljepote pa se trudila što duže odgoditi ono neizbježno - starost i bore koje su išle ruku pod ruku s godinama. Prišla je korak bliže ogledalu.

Gotovo je svakodnevno analizirala svoje lice i tijelo. Tražila je prve znakove starenja, ali ih, na sreću, nije bilo. Pomno se zagledala u svoje lice. Činilo joj se da se s godinama nije bitnije promijenilo, ali je znala da to nije istina. Promjene su se događale, ali nabolje. Nekad ovalno lice, izgubilo je pečat onog djetinjeg s početka karijere i postalo mnogo profinjenije i privlačnije. Nije skidala pogled s ogledala. Najupečatljivije na licu bile su njezine oči neobične zelene boje. Hal ih je nerijetko uspoređivao s otavom, jesenjom mladom travom, izrazito zelenom, koja je odisala svježinom. To je zelenilo na njezinu licu bilo obrubljeno dugim trepavicama, koje su očima davale dozu tajnovitosti, padajući poput sjene na njezino lice kada bi spustila pogled. Lijepo oblikovane obrve i glatko čelo upotpunjavali su ljepotu njezina lica. Imala je naglašene jagodične kosti, malen i ravan nos, pune usne i pomalo četvrtastu bradu koja je svjedočila o njezinoj odlučnosti. To je lijepo lice krasilo mnoge naslovnice, ali se ona nikada nije potrudila saznati njihov broj.


Već član?
PRIJAVI SE ovdje»


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 1]Leave a Reply