Pod vulkanom

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Oči poput crnog oniksa. Blistava, glatka, ravna kosa. Vitka figura.
Skaut Ritland je u sebi nabrajao prve utiske o ženi koju je ugledao na drugoj strani balske dvorane. Bila je očaravajuća, isticala se u sali prepunoj svečano obučenih gostiju iz visokog društva.
Gomila zvanica u frakovima i dugačkim haljinama milela je ogromnim prostorom koji ih je upijao, opijala se hvalospevima sopstvenom uspehu i punčem od tropskog voća koji bi čak i one najtolerantmje na alkohol naterao da se oslobode uzdržavanja i nagi zaphvaju talasima Pacifika.
Skaut nije toliko mnogo popio, ali je i on osećao prijatno uzbuđenje. Buka u glavi podsećala ga je na noćni zov ptica iz džungle koja je okruživala pripitomljenu pejzažnu arhitekturu Koralnog grebena, spektakularnog hotelskog kompleksa čije su svečano otvaranje te večeri proslavljali.
Moćni punč ga je opuštao, oslobađao moralnih stega i nagrizao snagu ideala o rodnoj ravnopravnosti koje je sebi nametnuo. Očiju zamagljenih nestrpljenjem i neuobičajenom samouverenošću, Skaut je zurio u ženu u uskoj beloj haljini. Odmeravao ju je kao seksualni objekat bez ijedne trunke kajanja.

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 1]Leave a Reply