Poštene iluzije

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Roman čuvene autorke, donosi nam romansu, čaroliju, hladnokrvnu osvetu... Ovo je priča o ljubavi i intrigama koje povezuju tri decenije. Nora Roberts upoznaje nas sa svetom u kojem se prepliću strast i misterija, svetom u kome je sve iluzija.

Maksimilijan Nuvel svetski je poznat mađioničar, a njegova prelepa i tvrdoglava kćerka Roksana od oca je nasledila talenat, ali i jednu veoma neobičnu sklonost: oboje su neverovatno vešti kradljivci dragulja. Deo njihove porodice je i Luk Kalahan, zanosni mladić kojeg je Maks još davno usvojio. Roksi i Luk pridružuju se Maksu na sceni i izvode tačke od kojih zastaje dah, ali kada publika ne gleda,
učestvuju u izvođenju podjednako komplikovanih krađa.

Luk je prevarant, usamljenik, muškarac zbog kojeg žene drhte, ali i čovek koji će osvojiti Roksanino srce - iako se neprestano sukobljavaju, na kraju shvataju da su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Međutim, Luka progoni strah da će prošlost dovesti u opasnost njegovu novu porodicu - na meti je hladnokrvnog Sema Vajata, koji se zarekao da će se osvetiti Nuvelovima. Mračne tajne koje krije mogle bi da sruše Roksaninu kulu od karata i razbiju joj sve iluzije... kao i njeno srce.


Već član?
PRIJAVI SE ovdje»


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply