Poziv na zaruke

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Krema irskog društva oduvijek se za Ivanjski ples sakuplja na imanju kod Granvilleovih, no ove godine zabava ima poseban povod - glava obitelji Honoria objavljuje zaruke svog unuka Rossa s Ashling Morrison. Zašto je Honoriji toliko stalo da Ashling – pastorka njezine najveće neprijateljice Coppelije – postane dio klana Granville? Može li Rossov brat Carrick zadržati svoju poziciju zakonitog nasljednika? I hoće li nemilosrdna Coppelia uspjeti postići svoj cilj? Raskošna je i strastvena obiteljska saga nabijena seksom, ljubavi, izdajom i neočekivanim raspletom. Tko može odoljeti takvom pozivu?


Coppelia Morrison ležala je ispružena na plahtama od satena.
Njezina savršena koža bila je gotovo brončana naspram njihove bjeline, a dugačka kosa. boje mokrog jesenskog lišća, lepezasto se rasula po jastuku. Oči u obliku badema sjajile su se na sunčevoj zraci dok sc protezala i zadovoljno mrmljala.
Nehajno je svrnula pogled na usnulog mladića, diveći sc čistom savršenstvu obrisa njegove donje čeljusti, znaka snage na licu koje je sada u snu tako nevino i opušteno. Još deset godina i Fintan Gran-ville bit će muškarac s kojim treba računati, upravo kao Carrick, njegov stariji brat, i ostali iz klana Granvilleovih. Sad je imao devetnaest godina i bio je plastelin u njezinim rukama, divna igračka koju je uzimala i s njom sc igrala kad bi poželjela. Ironija u svemu tome bila je to što je Fin mislio da on vodi igru. daje ona tek njegova verzija Mrs. Robinson. savršena za proširenje njegova seksualnog repertoara. Nije ni slutio, kad joj ga je jedne večeri netko pokazao u noćnom klubu, daje nju zanimalo ime >Granvillc< mnogo više nego sjajno mladenačko tijelo (iako je ono svakako bilo bonus). Kao sve drugo što bi joj zapelo za oko. bilo je samo pitanje vremena kad će i on doći na red da ga uzme.
Priljubivši sc uza nj. jezikom mu je liznula usnu školjku. »Mm, bilo je zabavno, mali moj.« Rijeći je izgovorila šaptom. gotovo uzdišući. »Ali reci mi. kako to izgleda spavali s neprijateljem?«

Mladi Fintan Granville nastavio je slatko spavati i nije čuo ni riječi.
Kad su se i njezini kapci počeli sklapati. Coppelia je prebacila ruku preko njegova čvrstog mladog tijela i predala se ugodnim snovima o osveti.

  
/sociallocker]

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 3]Leave a Reply