Princ Vilijam i princeza Ketrin Midlton: Naših 6 godina braka ispunjenih radošću

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Princ Vilijam i Kejt Midlton venčali su se 29. aprila 2011. godine u Vestminsterskoj opatiji u Londonu. Njihovu ljubavni priču javnost je s velikom pažnjom pratila, što i dalje čini, posebno od kako su njihovi mališani došli na svet i ulepšali njihove živote...

Princ Vilijam upoznao je Kejt 2001. godine. Oboje su sturirali na Univerzitetu Sent Andrejs. Kejt je jednom prilikom priznala da ju je to poznanstvo veoma iznenadilo, te da je u početku bila veoma sramežljiva u njegovom prisustvu.

foto: Profimedia

Dve godine kasnije upustili su se u ljubavnu vezu, koju su čuvali daleko od očiju javnosti.

Mislim da sam bila crvena kao bukla kada sam ga upoznala", izjavila je princeza jednom prilikom, komentarišući njihov početak.

Kejt i Vilijam objavili su vest o veridbi u 16. novembra 2010. godine.

 

Međutim, ceremonija veridbe tada je samo bila obavljena, jer je par zapravo bio veren od 20. oktobra iste godine. Vilijam je zaprosio lepu Ketrin tokom odmora u Keniji. Kejt je dobila prsten koji je pripadao njegovoj pokojnoj majci, princezi Dajani.

Ovo je naše vreme, veoma smo srećni", izjavio je princ povodom veridbe.

Venčanje je bilo kao iz bajke! Čitav svet trudio se da upamti svaki detalj. Tada smo takođe dobili priliku da još malo bolje upoznamo princezinu sestru Pipu.

 

Kraljevska porodica

foto: Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam prvo dete dobili su 2013. godine. Maleni princ je rođen 22. jula pomenute godine u Londonu. Već idućeg dana bebicu je upoznao i svet, kada je objavljeno da će nositi ime Džordž Aleksandar Luis.

foto: Profimedia

Dve godine kasnije, princeza je postala mama po drugi put 2. maja. Rodila je devojčicu, kojoj je dato ime Šarlot Elizabet Dajana.

foto: Profimedia

Kraljevska porodica uvek je u centru pažnje, kada su u pitanju posete ili događaji, pa tako i bitni datumi koji se tiču isključivo njihovog privatnog života.

foto: Profimedia

Moderna princeza oduševljava dame širom sveta svojim stilom. Mladi roditelji razmenjuju tajne roditeljstva sa uživanjem.

foto: Profimedia

A ove godine, oni proslavljaju 6 godina braka te su se svi naravno pridružili čestitkama.

Hvala na divnim čestitkama", poručuje kraljevska porodica putem Instagrama.

Zaista fantastičnih 6 godina", glasi poruka na društvenoj mreži Tviter.

 

Izvor: Glossy

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 1]Leave a Reply