Pritajena čežnja

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Fiona je pocrvenela, krv joj je jur-nula u glavu i došlo joj je da priđe Loganu i počne da ga udara pesnicama. Umesto svega toga samo je za-prepašćeno gledala nekoliko trenutaka, a onda je počela da viče.

- Ti... ti... kako si samo mogao tako da me obmaneš, da me namamiš i dovučeš ovamo?

Loganjuje ravnodušno gledao jer je znao da će se njen bes kad-tad stišati.

- Molim te, Fiona, prestani sa tom glumom - rekao je napokon. - Šta hoćeš da mi kažeš, da si devica, čedna i smerna koja zadrhti od straha i kad samo ugleda muškarca u svojoj blizini? Valjda ti je jasno da nisam imao nameru da se venčam sa tobom i nastavim da živim bez žene? U našoj ljubavnoj vezi ti si bila neiskusna, ali si to neiskustvo nadoknadila vatrenošću, zar ne? Budi ubeđena da će tako biti i ovoga puta. Pre nego što je Fiona uspela nešto da mu kaže, ali je očima pokazao prema vratima susedne sobe.

- Ne razumem - rekla je Fiona.

- Džoni je sam u maloj sobi i bolje bi bilo da odeš kod njega i po-mogneš mu da se presvuče. Dečko je sigurno gladan i zato treba da što pre siđemo u trpezariju. Jasno? - upitao je Logan i namignuo Fioni kojoj nije bilo do šale.

Ipak, bila je srećna što će otići iz ove sobe i prekinuti tako neprijatan razgovor sa Loganom. Dobro je znala da će takvih razgovora ubuduće biti sve više i više. Džoni je bio u svojoj sobi i obradovao se kad je ugledao svoju majku. Nije mu bilo dosadno jer se igrao sa igračkama koje su već bile pripremljene za njega. Bilo ih je mnogo, bile su lepe i veoma skupe.

- Oh, dragi! - uzviknula je Fiona kad je videla Džonija kako se igra. - Mora da si gladan i zato ću se ja brzo spremiti pa da siđemo u trpezariju.

- Ne moraš žuriti - rekao joj je Džoni. - Ja se divno igram sa igračkama za koje nisam ni znao da postoje.

Fiona je otišla u kupatilo i našminkala se sa velikom pažnjom. Bilo joj je potrebno samopouzdanje, a lep izgled ga uvek vraća ženama. Logan joj je za venčanje, između ostalog, poklonio i komplet skupe šminke i on je Fioni sada dobro došao.

- Pa, kako izgledam? - upitala je Džonija kad se vratila iz kupatila u sobu.

- Odlično - rekao je mališan me-reći je od glave do pete. - Baš si zgodna...

- Zgodna? - upitala je Fiona sa iznenađenjem jer nikada nije čula da njen sin tako nešto kaže. - Ne razumem...

- Pa, tako je tata rekao za tebe -objašnjavao joj je Džoni. - I, ja se slažem sa njim.

Nego, da krenemo dole? Ja sam baš gladan.

Logan ih je čekao u prizemlju.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 2 Prosjek: 4]Leave a Reply