Raspjevano srce

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Maggie se s godisnjeg odmora vraca na posao i umjesto svojeg sefa, koji bi trebao postati njezin muz, susrece neodoljivog muskarca. Njihovi odnosi postaju sve gori,a Maggie sve svjesnija svoje ljubavi prema njemu..


Maggie Lindsy veselo mahnu vozaču koji ju je dovezao na zadnjoj dionici njena puta s kontinenta. Vozač je bio veoma ljubazan i dovezao je pred ulaz tvornice, pomislila je dok je zabacivala naprtnjaču na leđa. Cijeli plan je pokvarila jer joj je trebalo mnogo više vremena da se vrati autostpom nego Sto je planirala.
Trebala je biti u uredu u devet sati, ali nije je brinulo što je zakasnila, niti što je imala izgužvane traperice i bluzu. Znala je da če joj se Ray obradovati, pa mu njen izgled neče smetati; a kad budu malo popričali o svemu što se dogodilo za vrijeme njena odmora, otići če kući i presvući će se u nešto prikladnije. Sretno se nasmiješila, vidjet će Raya!
Ray joj je veoma nedostajao, i više nego stoje mislila. Neizvjesnost nekoliko posljednjih mjeseci nestala je i ona je bila sigurna da će se jednoga dana udati za njega. Slijedeći put, kad je bude zaprosio, reći će mu “da".
Otvorila je vrata ureda, zabacila naprtnjaču s leđa i ne pogledavši se u zrcalu, otrčala prema Rayevim vratima doviknuvši. - Ray. vratila sam se. Lutalica se vratila. Bolje ikad nego nikad.
Još govoreći, otvorila je vrata Rayeva ureda i kao ukopana zastala. Za njegovim stolom sjedio je čovjek veoma ozbiljna lica i duboko usječenom borom na čelu.
- Tko ste vi? - grubo je upitala.
Ustao je s još ozbiljniji izrazom na licu. -1 ja vama mogu postaviti isto pitanje - hladno reče, odmjerivši je tako da je pocrvenjela.
Prvi je put bila svjesna svoje neprikladne odjeće. Znala je da je neuredna i izgužvana i poželjela je daje, iako je sad već bilo kasno, prvo otišla kući.

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 1]Leave a Reply