Sa ova 3 horoskopska znaka morate da budete OBAZRIVE

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

OBOŽAVAĆE VAS ALI ĆE VAS I VARATI: Sa ova 3 horoskopska znaka morate da budete OBAZRIVE

Budite obazrive i razmislite da li je to ono što zaslužujete.

Držaće vas kao "kap vode na dlanu". Pružiće vam sve, voljeće vas, ljubiti i maziti. Mislićete da je samo vaš i da takvu vjernost još niste videli. Ali, djevojke ne padajte na te fore. On će vas uporedo i VARATI. Sa ova tri horoskopska znaka uvijek morate biti obazrive.

STRIJELAC
Njima vlada Jupiter, planeta sreće i šansi. Zbog toga su Strijelčevi skloni svakom riziku, i nikada ne kalkulišu kako bi izvagali da li više gube ili dobijaju. Bezglavo ulijeću u opasne situacije i oslanjaju se na čistu sreću, a sreća ih obično prati. Kad god ostvare svoj naum, odlaze u novu avanturu, i rijetko koja dama može da ih obuzda.

OVAN
Ovnovi su puni samopouzdanja i zbog toga vjeruju da mogu da savladaju baš svaki rizik. Oni vide priliku gdje drugi vide siguran promašaj, a takvi su i u ljubavnim odnosima. Za razliku od Strijelčeva koji bez razmišljanja ulijeću u avanture, Ovan će pre svega sjesti i dobro razmisliti šta može da dobije a šta da izgubi. Ako procijeni da je na dobitku - ništa ga neće spriječiti da uskoči u krevet željene dame.

ŠKORPIJE
Lista ne bi bila potpuna bez ovog mračnog znaka. Dama koja je u vezi sa Škorpijom nikada neće moći da bude u potpunosti sigurna da joj je partner vjeran. Škorpija ide na sve ili ništa, i kada se zatrči u vanbračnu avanturu, to se rijetko kad završi na običnoj avanturi, već uglavnom vode paralelne veze. U preljube ih gura njihova strast ka nadmetanju, ali i sklonost da svoje ranjive strane prikrivaju osvajačkim pohodima.

Izvor: Srbijadanas.com

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply