Odbranjena ljubav

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Ženski deo publike gutao je očima Džerda. Aleks, koja je stajala pored njega mogla je dobro da ih vidi i to je zabavljalo.
Šta bi bilo da je neka od njih mogla da ga vidi u bazenu. To bi zabavilo svaku od njih. Džerd je u drap odelu,  braon svilenoj košulji sa prugastom kravatom sa zlatnim nitima, izgledao veoma lepo i elegantno. Ništa nije moglo da sakrije snagu koju je posedovao taj čovek. Kosa svetlosmeđe boje bila je uredno začešljana, a na slepoočnicama ipak pokoja seda vlas, znak da je ušao u četrdesetu godinu.

***

Ona je bila vitka, u kostimu marinsko- plave boje koji je lepo dopunjavala bela bluza. Njena tamnosmeđa kosa koja joj je inače dopirala do ramena sada je bila skupljena u punđu. To je samo isticalo skladnu liniju vrata i zelene oči.- Gospodne Templtone, novinari su se skupili u sali za sednice, reče svojim senzualnim glasom.

Džerd Templton je dobro poznavao taj glas. Nije morao ni da se okreće. Tek je bio izašao iz bazena, nonšalantno prebacujući peškir preko ramena. Atletski građen stajao je opušteno ali ne i nemarno, što nikad nije ni činio pred ženama.

Gledala ga je... Činilo joj se da on nosi najmanje kupaće gaćice teget boje. One su pokrivale njegovu muškost, ali je nisu skrivale.

- Potrudiću se da ne razočaram novinare, reče on. Recite Krisu da ću doći za dvadeset minuta. Za takvu vest novinarima neće smetati da malo pričekaju.

Ona se spusti liftom dva sprata niže i uđe u prijemni salon sav u plišu, iz koga se ulazilo u kabinete. Čovek koji je sedeo za pisaćim stolom, u koledžu je pre desetak godina proglašen za tipičnog Amerikanca. Još uvek je bio u odličnoj fizičkoj formi.

Podigao je glavu kada je ona ušla, sa upitnim izrazom na licu.

- Da vidimo, rekla je zamišljeno. Rezervisaću kod „Mamezona”... Ili možda...

- Zar opet, uzdahnu on sa bolnom grimasom na licu.

Zavalio se u fotelju i pokrio lice rukama. Jesi li sigurna da vas dvoje ne kujete zaveru da me finansijski uništite. Ako ovako nastaviš bićeš debeljuškasta gospođa, a to u tvojim godinama ne bi smela sebi da dozvoliš.

 


 

 

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 2.7]One Response

Leave a Reply