Sela Bration – Nedostupni cvet

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

- Poštovani gledaoci, zvuk sirene u „Blubers” dvorani upravo je označio kraj druge, od maksimalno 5 utakmica koje odlučuju o novom prvaku američke profesionalne NBA lige! Kao što vidite na vašim monitorima „Majami skaj” je pobedio ekipu „Ričmonda” rezultatom 109 prema 103. Šest poena razlike ne pokazuju istinsku superiornost ekipe iz Majamija koja je na najboljem putu do odbrani prošlogodišnju titulu prvaka NBA lige. Fani Bruks, komentator sportskog kanala MST nadahnuto je izricala standardnu odjavu prenosa košarkaške utakmice. Ne prekidajući sa komentarom, ustala je sa svog mesta i rukom signalizirala snimatelju da će uskoro izaći na teren.

- Kao i uvek po završetku utakmice pokušaćemo da specijalno za vas obezbedimo ekskluzivne izjave aktera ovog, priznaćete, odličnog meča, koji je ekipu iz Majamija doveo na jedan korak od konačnog trijumfa na ovim finalnim nadmetanjima. Napustivši svoje komentatorsko mesto Fani se sa mikrofonom u ruci umešala u gužvu na terenu. Snažno se probijala kroz masu košarkaša, trenera, novinara i upornih gledalaca, tako da je Bred Rivs, snimatelj, jedva uspevao da je sledi. To mu je najviše uspevalo zahvaljujući praćenju duge, crne, kovrdžave kose, koju je Fani nosila do polovine leđa i koja se, meka i sjajna, njihala pri svakom njenom pokretu. Fani je odabrala pogodno mesto u blizini klupe „Majami skaja” i okrenula se sa smeškom prema kameri.

- Po statističkim podacima, ali i po opštem utisku sa parketa, najistaknutiji pojedinac utakmice bio je fantastični Niki Tejlor. Potrudićemo se da upravo njega dovedemo pred kameru i upitamo ga za mišljenje o protekloj utakmici. Dok ne ugovorimo intervju, predlažem da odgledate propagandne spotove iz našeg studija. Signalna sijalica na kameri se ugasila i Fani je spustila mikrofon.

Propela se na prste i potražila pogledom krilnog centra „Majami skaja” Nikolasa Tejlora. Iako se i sama, do prošle godine, bavila košarkom Fani Bruks nije imala očekivani izgled jedne igračice. Bila je srednje visine i jake građe, a njene ženske obline su bile vidno naglašene. Imala je oble bokove i mišićave butine, dok su joj grudi bile raskošne i čvrste. Možda je i imala nekoliko kilograma viška, koje je dobila nakon prestanka aktivnog bavljenja košarkom, ali je bila odlično građena i izrazito ženstvena, sa zategnutom i glatkom kožom. U crnim, sjajnim očima, ogledala se sva njena vatrena i temperamentna priroda, priroda jogunastog borca. Fani Bruks je odustajala samo kada je morala i to onda kada bi iscrpila sve snage i mogućnosti. A to su ljudi oko nje osećali i umeli da cene. Fani je ugledala Nikija Tejlora ispred grupe od desetak novinara iz raznih sportskih redakcija koji su mu gurali svoje diktafone pod nos. Mahnula mu je, a on je istog trenutka završio započetu rečenicu i odbivši ostala pitanja, krenuo ka njoj.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 2.3]



Leave a Reply