Šminkerica

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Susan Elizabeth Phillips
ŠMINKERICA

Francesca Day dokona je bogatašica. Još kao djevojčica ljeta je provodila s majkom na Onassisovim jahtama a onda upoznala najzgodnije muškarce na svijetu. No kad je splet okolnosti okrutno tresne o tlo Francesca neće znati odakle krenuti. Sama i trudna morat će početi od početka: radit će najprljavije poslove kako bi omogućila dostojan život sebi i svome djetetu. No, otac djeteta, slavni igrač golfa Dallas Beaudine godinama neće znati da svijetom hoda njegov maleni zakonski nasljednik i da jedina sreća koju priželjkuje odavno postoji. Ali do djeteta neće biti lako doći – Francesca je ipak tvrd orah. Iako se silno vole, Francesca i Dallas što zbog inata, što zbog ponosa neće lako naći put do sreće a kad ga napokon nađu maloj bi se obitelji malo toga moglo naći na putu.

Još jedan duhoviti ljubavni roman Susan Elizabeth Phillips našao je put do hrvatskih čitatelja. Iskričav i zajedljiv humor, šarmantni zapleti i ljubavni preokreti ono su zbog čega čitateljice obožavaju ovu autoricu. Dallas je, naravno, superzgodni macho-muškarac koji je janje u duši a zvijer u krevetu, a Francesca kapriciozna ljepotica koju on tek mora ukrotiti. Nakon romana Prva damaOvo moje srceDoručak u krevetu i drugih ovo je još jedna uspješnica slavne Amerikanke

Odlomak:

Sobolovo krzno je pušiona - promrmljala je Francesca Day sebi u bradu dok joj je svjetlost bljeskala u lice.Dublje je uvukla glavu u visoki ovratnik svoje ruske bunde i poželjela daje dan pa da može staviti tamne naočale.- To baš i nije u narodu uvriježeno mišljenje, draga - rekao je Princ Stefan Marko Brancuzi kad ju je uhvatio za ruku i poveo kroz gužvu paparazza koji su se smjestili ispred njujorškog La Cote Basque fotografirati slavne osobe kad su se pojavili izlazeći s privatne zabave koja se održavala unutra. Stefan Brancuzi bio je jedini vladar male kneževine na Balkanu koja je brzo zamjenjivala krcati Monako kao novo utočište porezom opterećenih bogataša, ali nije on najviše zanimao fotografe. Lijepa Engleskinja uz njega bila je ta koja je privlačila njihovu pozornost, baš kao i pozornost većine američke javnosti.Dok ju je Stefan vodio prema svojoj limuzini koja ih je čekala, Francesca je podignula ruku u rukavici čineći uzaludan pokret kojim uopće nije postigla ništa da spriječi rafal pitanja koja su je i dalje zasipala; pitanja o poslu, o njezinu odnosu sa Stefanom, pa čak i pitanje o njezinu prijateljstvu sa zvijezdom popularne televizijske serije ’China Colt’.Kad su se ona i Stefan konačno smjestili u plišano kožnata sjedala i limuzina uključila u kasni noćni promet na Istočnoj pedeset petoj ulici progundala je:

- Taj medijski cirkus nastao je samo zbog ove bunde. Tebe tisak gotovo nikada ne opterećuje. Ali ja sam u pitanju. Da sam obukla stari kišni ogrtač mogli smo se provući da ne izazovemo ničiju pozornost.

- Stefan ju je promatrao zabavljajući se. Namrštila se predbacujući mu.

- Iz ovoga se može izvući važna pouka, Stefane

.- A koja to. draga?

- Unatoč gladi u svijetu žene koje nose sobolovo krzno zaslužuju to što dobiju.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 5]Leave a Reply