Tiha voda – Tami Hoag

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Bože, Brock bi uživao daje vidi ovako poniženu, pomislila je, bacajući još jedan sumnjičav pogled prema nakupljenim oblacima. Da je vidi kako šepa cestom koja vodi od gradića na kretenskoj rijeci prema kući koju on ne bi smatrao dostojnom ni psa, dok se kiša slijeva po njoj, uništavajući njezinu omiljenu Armanijevu svilenu bluzu. Mogla ga je zamisliti, savršenog i božanstvenog, tako zgodnog da bi pokraj njega i Mel Gibson izgledao neugledan, kako joj se smijulji na svoj podao, superioran način, kao razmaženi sinčić bogataša koji je pokupio sve svoje igračke i šutnuo na ulicu siromašnu djevojčicu iz susjedstva.

Znao je biti škrta mrcina, iako je bio tako odurno bogat. Ali nije imalo smisla ponovno analizirati tu činjenicu. Slobodnom je rukom zabacila gusti pramen vjetrom nošene crne kose i zatakla ga iza uha te s naporom podigla Kmartovu vinilnu aktovku i nastavila hodati, dok joj se šljunak zabijao u tabane kroz tanke potplate sandala.

Ima neka poruka u tome, pomislila je. Ljudi koji kroz život moraju hodati nose udobne cipele s debelim, gumenim donovima i debele bijele pamučne čarape. Bogati nose crvene Ferragamove antilop sandale s potpeticama tankim poput igle i imaju vozače koji ih voze kad nekamo trebaju ići. Bogati nemaju potrebe za udobnim cipelama ili kišnim kabanicama. Ona više nije bogata.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 3]Leave a Reply