Tjedan dana za ljubav

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

USPIJE LI SE jedna djevojka teškom mukom usred kišne noći probiti do Luciferova praga, dotični bi se barem trebao udostojiti otvoriti vrata. No na to ga vjerojatno neće natjerati pristojnost, već neki njegovi izopaćeni razlozi.
Minerva skupi jednom rukom krajeve svoga kaputa i otrpi još jedan hladan, oštar udar vjetra. Zagleda se u očaju u zatvorena vrata te udari dlanom po njima.
„Lorde Payne", poviče, nadajući se da će joj glas uspjeti prodrijeti kroz debela vrata od hrastovine. „Molim vas, otvorite! Ja sam, gospođica Highwood." Nakon kraće stanke pojasni: „Gospođica Minerva High wood."
Činilo joj se besmislenim pojašnjavati o kojoj je točno gospođici Highwood riječ, što se nje tiče, to bi trebalo bi biti jasno. Njezina je mlađa sestra Charlotte energična, no nježna petnaestogodišnjakinja. A najstarija u obitelji, Diana, obdarena je ne samo anđeoskom ljepotom, već i odgovarajućom naravi. Nijedna od njih nije od one vrste djevojaka koje bi se noću izvukle iz kreveta i iskrale niz stražnje stubište prostrane kuće kako bi se našle sa zloglasnim razvratnikom.

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 4 Prosjek: 2.5]Leave a Reply