Tvoje srce

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

U mislima se vratio u prošlost, na prvi susret s Fibi...

U prizemlju hotela koji je razgledao jer je razmišljao o tome da ga kupi, pogled mu je pao na ženu koja je prolazila hodnikom i za trenutak se zaustavio da je bolje osmotri. Visoka oko 170 cm, a platinastoplava kosa padala joj je po ramenima. Iz profila je bila neodoljiva, skromna crna suknja i bela košulja naglašavale su besprekornu figuru, a duge noge zastavljale su dah svakom muškarcu. Prateći je pogledom, video je da se zaustavila iza prijemnog pulta i s osmehom na licu obratila se sledećem gostu. Nešto ga je preseklo. Trenutno nije bio u vezi i odmah mu je bilo jasno da će ta devojka njemu pripasti. Nimalo nije sumnjao u svoj uspeh.

***

Trudna! Fibi je trudna. Nemoguće. Uvek je vodio računa o zaštiti. A da li je i ona isto to radila? Bes koji gaje zaslepeo rastao je u njemu. Izbrojao je dodeset ali nije pomoglo. Tek kada je stigao do sto, usudio se da joj se obrati:
- Očigledno si ubeđena da među nama sve savršeno funkcioniše, zar ne? - cinično je upitao jer nije mogao da povrati mir i samokontrolu.
- Pogotovo s dijamantskom ogrlicom oko vrata i, naravno, s detetom koje bi trebalo da je moje! Ili...?
- Naravno da je dete tvoje!
Nije mogao da poveruje da se upleo u njenu mrežu i da je naseo na najstariji trik na svetu.
- Znaš da si jedini čovek s kojim sam bila... Volim te... i mislila sam da i ti voliš mene.


 

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]No Responses

Leave a Reply