U okovima nevere

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Tes Stimson
U okovima nevere

Ela Stjuart naporno je radila da bi postigla savršenu ravnotežu između privatnog života i posla: ima sjajnu karijeru pedijatra, šarmantnog muža, dobrotvora Džeksona Gareta – i strastvenog ljubavnika Vilijama Ešfilda. Vilijam je podjednako posvećen Eli, ljubavnici sa kojom je već osam godina u vezi, i Bet, svojoj ženi punoj problema. Zna da nikada ne bi mogao da bira između njih, i beskrajno je zahvalan što to nikada nije od njega traženo. Kada tragedija udari iz vedra neba, Elin pažljivo uređeni život iskliznuće iz šina. Boreći se da se nosi sa haosom koji ne može da kontroliše, nesposobna da i dalje glumi podatnu ljubavnicu, Ela preispituje svoju vezu sa Vilijamom. Međutim, njen lični košmar imaće posledice na sve koji su povezani sa njom. Na Bet, koja počinje da se izvlači iz depresije koja joj je ukrala najdragocenije godine majčinstva. A iznad svega, na Kejt, Vilijamovu i Betinu kćerku u osetljivim godinama koja će iznenada doživeti vatreno krštenje. U jednom trenu, ništa više neće biti isto. Svi oni otkriće da su ih preterane ambicije udaljile od onoga što su najviše želeli...

Moćna pripovest o nemoralu i požudi. Dejli mejl

 

Odlomak:

Cesto se pitam da li je preljuba zacrtana u genima, kao plave oči ili izbačeni zubi. Da li sam nevernaa zato Sto je tako zapisano u mojoj DNK?
Nismo li svi mi samo nosioci određenog genetskog bar-koda, ništa manje i ništa više, sinulo je naučnici u meni. Pogledajte, eto tu je, ušuškana između riđe kose i kruškastih kukova - neuernosl, jasna kao dan. Biološki dokaz da ne mogu ostati vema isto kao Sto ne mogu da smanjim broj cipela, ma koliko se trudila.
Vilijam se meSkolji pored mene. Poseže za mojom dojkom i bradavica mi se momentalno kruti pod njegovim dodirom. Njegov ud - već tvrd - ponovo udara u moje bedro. Smešim se. Posle osam godina vise i nemamo seks tako Cesto, ali kad se desi, zaista vredi svake pare.
Okreće se na leđa i povlači me na sebe; blago se grčim dok prodire u mene. On ne treba da zna da sam prošle noći bila s Džeksonom - i to dvaput.
Dok se odozdo zabija u mene, hvatam se za mesingani okvir kreveta tražeći oslonac, a moje se grudi izazovno njiSu nad njegovim ustima. Usne mu se stežu oko moje bradavice, a ja medu nogama osećam Setajuće pulsiranje. Pojačavam stisak. Vilijam je veoma sebičan ljubavnik; naučila sam da uzimam od njega zadovoljstvo bez pitanja. Džekson je obzimiji: uvek u potrazi za novim načinima da mi udovolji, kontroliSe se sve dok ne svršim, ponekad i tri-četiri puta.
Izbacujem Džeksona iz glave. Suprotno popularnom mitu, žene mogu da budu dobre u preljubi. Sve Sto treba da rade jeste da nauče da razmišljaju kao muškarci.
Moj klitoris se trlja o Vilijamovu karlicu i poznata vrelina raste. Zubima nasrće na moju dojku; brzi, pohlepni ugrizi. Posežem rukom između njegovih butina, žustro klizeći noktima po njihovoj unutrašnjoj strani i testisa. Trza se u meni, dodirujući G-taćku, i ja se stežem, uživajući u trenutku na vrhuncu rolerkostera. Orgazam me preplavljuje u munjevitim, skoro bolnim talasima.
Jednom rukom pronalazim sićušnu osetljivu tačku između njegovih testisa i anusa i pritiskam je tek toliko da ga izludim. Drugom hvatam telefon koji pisti.
Samo dveosobe mi>gu da mi pošalju poruku u ovo doba noći. Džekson ili...
„Sranje!" Svaljujem se s Vilijama i napipavam gde su mi stvari. On udara glavom o jastuk. „Hriste. Mislio sam da večeras nisi dežurna!"
„Hitan slučaj!" Zakopčavam grudnjak i grabim ispod kreveta u potrazi za gaćicama. „Vraćam se najbrže Sto mogu."
„Zar to nije moglo da sačeka bar dok svršim?"
Odustajem od gaćica, uskaćem u sivu usku suknju i navlačim na stopala par skerletnih cipela s vrtoglavim štiklama. Uspevam da pronađem samo jednu naušnicu s topazom, a mrzim kad rasparim komplet.
Dok zakopčavam belu sv ilenu bluzu, naginjem se i spuštam poljubac na Vilijamov kao šmirgla grub obraz. Miriše na seks sa mnom. „Srećan Dan zaljubljenih!"
On se mršti. „Duguješ mi!"
„Stani u red!"

Već član?
PRIJAVI SE ovdje»


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 4]Leave a Reply