U potrazi za Romeom

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Šta je najgore što bi moglo da vam se dogodi za Dan zaljubljenih?

Da vas ispali dugogodišnji dečko? Da veče morate da provedete sami? Da vas idiot u sportskom automobilu celu isprska vodom iz bare? Kad se sve ovo dogodi Džulijet, pomisliće da njen ljubavni život ne može biti gori. Međutim, ni ne sumnja da će stvari uskoro postati mnogo komplikovanije... Ispostaviće se da je za volanom sportskog automobila bio njen poslovni suparnik. Džulijet zna da bi trebalo da ga se kloni, ali to nije tako lako. Zgodan, seksi i potpuno glamurozan, Sajks je čvrsto odlučio da je obori s nogu i preotme njenom dečku Vilu. Međutim, da li je sve to vredno rizika? Da li je Džulijet i Sajksu zaista suđeno, ili je njen Romeo ipak mnogo bliži kući?

Džulijet će saznati vrednost prave ljubavi u ovoj duhovitoj romantičnoj komediji koja govori o strasti, istini i tome kako je put do onoga što zaista želimo često trnovit.

Odlomak:

Ubiće Vila. Biti ispaljen je neviđen blam, naročito kad ti to učini rođeni dečko.
Čekala je više od pola sata, što i ne bi bilo tako dugo da je sedela kod svoje kuče, sklupčana na kauču uz reprizu serije Seks i grad -uvodna špica, u kojoj se Sara Džesika Parker osvrće u pufnastoj haljinici, i već kreću reklame - međutim, ovo je sasvim druga priča, u kojoj ona izvisi u Vest Endu, obučena u ganc-nove cipelice visokih potpetica i haljinu na kojoj bi, pored uputstva za hemijsko čišćenje, trebalo dapiše i „ne nositi bez pratnje". Ova garderoba imala je za cilj da zaokupi pažnju njenog dečka Vila, a ne taksiste, fizikalaca na uglu s rukama na preponama, ili kancelarijskih miševa za šankom.
Iskapila je ostatke mlakog koktela, „specijaliteta kuče", i razmišljala da naruči još jedan. Pojela je čak i masline - iako nikad ne jede te ogavne, gorke plodove - pročitala Ivning standard od korice do korice, i poslala SMS poruke svima iz svog imenika. Došao je trenutak odluke. Da li da naruči još jedno piće ili da ga čeka još desetak minuta? Ili da se vrati kući i dočeka ga sa satarom u ruci?
Slamčicom je ubadala preostalu kockicu leda. Toliko je bila ljuta da joj se prethodna opcija ženske osvete činila skoro primamljivom. Ali umesto toga učinila je što i svaka žena u trenucima emotivne krize. Nazvala je najbolju drugaricu.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 2 Prosjek: 5]Leave a Reply